Èn hulye rossmannos szutyok penekàt vettem.A babàm nu...uja olyan szinten csúnya lett,hogy hiàba kenem,nem mukik.Vigyem dokihoz?Vagy mivel kenjem?😓
Mi imádjuk a Rossmannos pelust.
A legjobb.
Ellenben a Pampers, nálunk gombát okozott.
Minden baba más, nem véletlen van ennyi fajta.
Amúgy, vidd el orvoshoz természetesen!
Kaptok rá megfelelő krémet.
Nem csak veletek fordul elő ilyen, segíteni fognak és elmúlik a kicsi kiütése.
Mivel és hogyan kened?
A babám feneke az első héten láng vörös volt és nagyon durva lett a bőr, sudocremmel úgy kentem, hogy kicsit tettem rá és addig kenegettem, amíg már nem fehér volt, hanem átlátszó (ahogy amúgy is kell (tudom, hogy sokan vastagon kenik)), 2 nap alatt teljesen meggyógyult!
(A rossmannos pelenka amúgy jó, ha a dm-ben nem volt a kellő méret mindig ott vettünk, aztán bugyipelenkából csak azt)
Ha gondolod hívd fel az orvost, max azt mondja h szellőztesd, esetleg gyógyszertári krémet ír
Nem vagy hülye, nem a pelenkával van a baj, a babád pont erre érzékeny.
(Nálunk a Pampers Sleep & Play okozott ilyet mindegyik gyerekemnél.)
Orvoshoz vidd el, mert lehet, hogy receptes termék kell.
(Nekünk valamelyiknél hipermangán oldat kellett.
Másiknál azt mondta, kenjem Canestennel. Igazából pár nap alatt jobb lett.)
Nekünk is a rossmannos vált be, de minden baba más.
Nálunk kisebbik fiamnak hasmenéstől maródott ki a popsija véresre, én hetekig utána azt csináltam, hogy minden pelenkázás után tiszta langyos csapvízzel lemostam, kézzel, hogy semmiképp se dörzsöljem, óvatosan megtöröltem és utána amíg belefért, hagytam pucéron. Utána patikai popsikrém, és csak úgy vissza pelus. Ez működött egyedül. Hálistennek már nagyobb, nem ilyen érzékeny. Az elején banális dolgoktól is lehet durva a fenekük, nem a te hibád.
Nekünk is bevált a rossmanos pelust, de kicsiként sem a lidl, sem az aldis, sem a pampers nem volt jó.Durva kütést/pirosodást és gombát a pommett pelus okozott nálunk.
Nem rontottál el semmit, mindenki belefut ebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!