Lanyok/nok ti mit valasztanatok? Ronda gyereketek legyen vagy inkabb ne legyen soha?
Aki egyaltalan nem akar gyereket az ne szavazzon.
Koszi
4, mindig azzal a béna magyarázattal jönnek, hogy "hát hogy ő a főoldalról talált ide".
Érdekes, a főoldalon kint van a politikától kezdve a kutya-macskáig minden, mégse kattintok olyanra ami nem érint és nem érdekel.
A ronda relatív, és tőlem örökli…
Úgy sem tudni előre
Ráadásul nagyon sok csúnya gyerekből lesz mutatós felnőtt.. eleg a világsztàrok gyerekkori képeit megnézni.
Nyilván akkor az első.
A kerdes nem arrol szol, hogy akarsz-e gyereket vagy nem.
Olyanokat akartam megkerdezni akik szeretnenek gyereket, de szeretnenenek akkor is, ha a gyermek - akkor is ha mar felnott - ronda lesz?
Ne legyen (nem azért, mert nem szeretnék...)
Én pl azért látogatom az oldal ezen részét, mert bébiszitterkedek. Nem direkt döntöttem úgy, hogy ne legyen, hanem egészségi okokból.
Plusz védőnőként végeztem.
8.
Olyanoknak törlik a kérdését, aki nem arra válaszol.
Senkit nem érdekel, hogy egy anonim felhasználó beírja, hogy "hihihi én nem akarok xD".
Majd ha az lesz a kérdés, hogy akar-e, arra válaszolhat.
Egyébként meg nem, engem nem érint az elektronika, nem is érdekel, nem megyek oda viháncolni, hogy hihihi de hülyeség.
Akinek ez a hobbija, annak pszichológusra van szüksége az elfojtott komplexusai miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!