Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A helyemben ti melyiket...

A helyemben ti melyiket választanátok? A gyereketek apját vagy a nyugalmat, boldogságot?

Figyelt kérdés
Sajnos jelenleg a pàrom csalàdjàval lakunk, amivel eddig nem is volt baj. De most annyira rosszra fordultak a dolgok, hogy egy légtérben sem bìrok velük lenni. A baj abból adódik, hogy szóltunk nekik, novembertől külön kasszàn leszünk. A hab a tortàn az, hogy babàt vàrok. Albérletbe nem tudunk menni még egy darabig, viszont én mehetnék a testvéreimhez lakni, de a pàrom nem jöhetne mivel ott is szűkös a hely. Nem tudom mit tegyek, unom, hogy se*gel forognak ràm. Ti mit tennétek?
2015. okt. 26. 11:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Költői kérdésnek tűnik.
2015. okt. 26. 11:43
 2/21 anonim ***** válasza:
96%

Miért ne mehetnétek albérletbe? Ketten nem kerestek annyit, hogy fenntartsatok egy lakást? Miért kell babát vállalni a nagy nullára?

A páromat választanám, ha kiáll mellettünk. Miért hagynám el a nyugalmam érdekében azt, akit szeretek és aki a gyerekem apja?

De amúgy keresnék normális munkahelyet, dolgoznék és keresnék annyit, amiből telik egy lakásra. Ha képes voltam teherbe esni így, akkor is.

2015. okt. 26. 11:45
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem ertem miert baj a kulon kassza, hacsak nem azt jelenti, hogy nem akartok beleadni a rezsibe. Amit akkor megertek, hogy kiborult a bili. Hat ha ra vagy szorulva valakire, akkor mindig is ilyen kakis lesz a helyzet. Ha magatok nem tudjatok megoldani (alberlet), akkor csak nyelni lehet. Ha elmesz a testveredhez, ahol ezek szerint valakivel egy szobaban lennel terhesen, ha parod nem johet. Na az sem idealis es nekik mibol fizetsz rezsit?

Valamint, ha mesz akkor a paroddal is megromlik a kapcsolat. Egyedul allo anya leszel.

En mardnek es nyelnek, amig nem tudunk elmenni. Aztan nagyon gyorsan igyekeznek megoldani a szitut!

2015. okt. 26. 11:48
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos mi pont ezért nem vállalunk babát még mert nincs saját lakás máshoz meg nem akarok e miatt még egyszer becuccolni jelenleg is albérletbe vagyunk .

Nektek pedig valami olcsó albérlet lenne jó vagy csak vinném a párom mégha szűkös is a hely.

2015. okt. 26. 12:09
 5/21 A kérdező kommentje:
Ìgy tudunk félretenni.
2015. okt. 26. 12:20
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Valamit valamiért....

Mit jelent a külön kasza? Hogy van most és hogy lenne ezután? Párodnak mi a véleménye, veled vagy a szüleivel ért egyet?

2015. okt. 26. 12:23
 7/21 A kérdező kommentje:
Csak 20000 forintot adnànk a rezsibe. Pàrom is ezt szeretné, hogy külön főzzünk stb.
2015. okt. 26. 12:27
 8/21 anonim ***** válasza:
94%

20ezer Ft két ember rezsijére elég szűkös. Ha korrektek akartok lenni, akkor osszatok minden számlát annyifelé ahányan ott laktok és csak a ti részeteket fizessétek be.

Amúgy nem értem miért kell hajléktalanként gyereket vállalni. Örüljetek, hogy van aki befogad.

2015. okt. 26. 12:51
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi az össz rezsi? Hányan vagytok?
2015. okt. 26. 12:59
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem csodálom, hogy pipák rátok. 20.000 ft 2 felnőttre és egy csecsemőre? Ez nagyon kevés. Nálunk megugrott a víz- és áramfogyasztás a baba születése után.
2015. okt. 26. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!