A helyemben ti melyiket választanátok? A gyereketek apját vagy a nyugalmat, boldogságot?
Miért ne mehetnétek albérletbe? Ketten nem kerestek annyit, hogy fenntartsatok egy lakást? Miért kell babát vállalni a nagy nullára?
A páromat választanám, ha kiáll mellettünk. Miért hagynám el a nyugalmam érdekében azt, akit szeretek és aki a gyerekem apja?
De amúgy keresnék normális munkahelyet, dolgoznék és keresnék annyit, amiből telik egy lakásra. Ha képes voltam teherbe esni így, akkor is.
Nem ertem miert baj a kulon kassza, hacsak nem azt jelenti, hogy nem akartok beleadni a rezsibe. Amit akkor megertek, hogy kiborult a bili. Hat ha ra vagy szorulva valakire, akkor mindig is ilyen kakis lesz a helyzet. Ha magatok nem tudjatok megoldani (alberlet), akkor csak nyelni lehet. Ha elmesz a testveredhez, ahol ezek szerint valakivel egy szobaban lennel terhesen, ha parod nem johet. Na az sem idealis es nekik mibol fizetsz rezsit?
Valamint, ha mesz akkor a paroddal is megromlik a kapcsolat. Egyedul allo anya leszel.
En mardnek es nyelnek, amig nem tudunk elmenni. Aztan nagyon gyorsan igyekeznek megoldani a szitut!
Sajnos mi pont ezért nem vállalunk babát még mert nincs saját lakás máshoz meg nem akarok e miatt még egyszer becuccolni jelenleg is albérletbe vagyunk .
Nektek pedig valami olcsó albérlet lenne jó vagy csak vinném a párom mégha szűkös is a hely.
Valamit valamiért....
Mit jelent a külön kasza? Hogy van most és hogy lenne ezután? Párodnak mi a véleménye, veled vagy a szüleivel ért egyet?
20ezer Ft két ember rezsijére elég szűkös. Ha korrektek akartok lenni, akkor osszatok minden számlát annyifelé ahányan ott laktok és csak a ti részeteket fizessétek be.
Amúgy nem értem miért kell hajléktalanként gyereket vállalni. Örüljetek, hogy van aki befogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!