Lehet úgy örökli meg tőletek a dolgokat, hogy nem lesz szép arányos.
Lehet, hogy az apukán szépen mutat az álla, de a lány gyereken már túl férfias. Vagy apuka fejformájához nem illik a te szemed formája...
Van egy ismerős,nagyon rég ismerem,apukáink együtt dolgoznak
Nagyon helyes fiú volt mindig,és most is igen jóképű férfi
Felesége is 10/10,az a természetes szépség,rikítóan kék szem,napbarnított bőr,vonzó hölgy,tényleg mind a ketten jól néznek ki
Most márciusban született meg a babájuk...nem tudni kire ütött,csúnyácska,nem arányos,fura az arcocskája
5 hónapos,változni fog még
Csak sokan mondják,hogy nem láttak még csúnyácska babát,én sem,csak most
A nagyapa is említette apukámnak,hogy hogy hozták igy össze a fiáék...hát mindenkit meglepett
Ez a genetika,ezen senki nem tud változtatni,az anyuka meg többször sir miatta
Mi a férjemmel nem vagyunk 10/10,van bőven szépséghibánk,átlagos nőnek mondom magam,férjem is átlagos,kicsiként pfu nagyon csúnyácska voltam,az ovis képeim...áh,letagadnám
A kislányunk meg,hát nem tudom kire ütött,mondták jó páran,hogy biztos a mi kislányunk?!nem cserélték el a kórházban?olyan arányos,olyan tökéletes,bájos
De amugy mindenkinek a saját gyermeke a legszebb,ami érthető is
De van ilyen is,szép feleség szép férj csúnyácska baba
Csúnyácska,átlagosnak mondható feleség,férj szép formás baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!