Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy csúnya nárcisztikus...

Egy csúnya nárcisztikus embernek milyen élete van?

Figyelt kérdés

Ugye aki jól néz ki és önző, ki tudja használni az embereket. Csak magával törődik, stb. De mi van azokkal akik nárcisztikusak, viszont mellette ronda külsejüek, így nem találnak áldozatokat akiket lehúzhatnak és akik által magukat felemelhetik.

Az ilyen emberek hogy élik meg ezt? Csalni se tud, mert nem veszik fel olyan munkahelyre mondjuk 160 cm magassággal, rondán. Nincs meg az a kisugárzása amivel bevonzza az embereket.

2020. jún. 15. 16:18
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
A nárcisztikus emberek meg vannak magukkal elégedve csúnyán is
2020. jún. 15. 16:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy éli meg? Nagyon jól mert nárcisztikus ő szerinte ez rendben van és tökéletes úgyis önmaga. Keres munkát ahol tud irányítani másokat vagy egy olyan környezetet esetleg ha kifog egy párt akkor a családot ha nem akkor mondjuk szülőket és akkor ott irányít embereket.
2020. jún. 15. 16:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A csunyanak is van olyan onbizalma, hogy eladja magat. Tobbet is ismertem.
2020. jún. 15. 16:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy dologhoz szolnek csak hozza, amihez ertek is. Csunyakent is tud part talalni, eb vagyok az elo pelda. Sokaig egyutt voltam egy narvisztikus lannyal aki kulsore egyaltalan nem tetszett. Miert? Mert olyan volt a viselkedese ami szamomra ismerosnvolt a csaladi mintabol. Igy jol kiegeszitettuk egymast tudat alatt, meg ha en szenvedtem is.
2020. jún. 15. 16:46
 5/9 anonim ***** válasza:
19%
Te a pszichopatákra gondolsz. És találnak párt maguknak. Úgymondd "áldozatokat".
2020. jún. 15. 16:56
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
Hidd el, találnak, csak nem ugyanazokat, akiket akkor találnának meg, ha szépek lennének. Aki kellőképp nárcisztikus, az elő tudja adni magát annyira, hogy magabiztosságot, szakértelmet, meg mindenféléket sugározzon, így egész jó eséllyel talál párt meg munkahelyet. Ha mégsem, akkor elkezd elméleteket gyártani, miszerint ő egy meg-nem-értett zseni, különleges ember, akihez nem ér fel a világ, hogy értékelni tudja, a munkáltatóknak csak átlagemberekre, birkákra van szükségük, és ő nem fog beállni a sorba, az ellenkező nem tagjai szintén ostobák, és emiatt csak a magukfajta ostobákhoz vonzódnak... Akinek se munka, se párkapcsolat nem jött össze, annak is mindenképp van egy hobbija vagy bármi, amiben jó, vagy annak hiszi magát, és azzal kérkedik mások előtt, például agyba-főbe posztol közösségi oldalakon, hogy épp ma hány km-t futott, beszáll ilyen futó egyesületbe, és ott mindenkinek osztja az észt a helyes technikáról, helyes táplálkozásról, stb.
2020. jún. 15. 16:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért jó, mert így is a saját kis életében élhet, amit ő magának elképzelve jó.
2020. jún. 15. 19:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen jól megvannak, elégedett magukkal. Sőt, kb az összes nárcisztikus ember, akivel valaha találkoztam, mind kifejezetten csúnya volt. De jól managelik magukat, el tudják adni magukat a rondaságuk ellenére is. Gyakran még jobban is, mint a szebb egyének.
2020. jún. 17. 14:10
 9/9 anonim ***** válasza:
A volt nárcim egy ocsmányka, mégis imádja mindenki, a nők is odáig vannak érte. Jópofa, magabiztos. Eladja magát.
2020. aug. 18. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!