Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dévény tornára mit kell...

Dévény tornára mit kell magunkkal vinni?

Figyelt kérdés

Pénteken megyünk először, de sajnos fogalmam sincsen mit kellene magunkkal vinnünk.

Egyik ismerős mondta a lepedőt, ő mást nem mondott.

Valakitől hallottam valami olyasmit is hogy anyukának is kötelező valami, de már nem emlékszem mit mondott az illető.

Bocsi, ha buta a kérdés, de nem szeretnék felkészületlenül menni.

A dévényest pedig nem érem el telefonon már 2. napja:/

okt. 1. 22:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

9-es. Elhiszed, ha fertőzött gyerek járt ott nem kell a babának a szájába vennie semmilyen játékot ahhoz hogy beteg legyen? :)

Kérdező. Szerintem ez helyenként eltér, de nekünk ami kellett: orvosi papírok, alá egy kis takaró (mi 7 hósan mentünk elsőnek, a textil pelus már kicsi volt) illetve cipő nélkül kell bemenni a helyre, szóval vastagabb zokni legyen a babán is, meg rajtad is. :D

okt. 2. 09:17
 12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek! Ezer hála!:))
okt. 2. 09:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Minden játékot fertőtlenítenek, ha valaki használta. Kérdés nélkül mondta a dévényes.

okt. 2. 09:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Neurológus papírját,aki előírta a Dévény tornát.
okt. 2. 10:34
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Textil peluson/pléden kívül innivalót. A mi fiunk (1eves) végig ordítja a Dévényt. Amikor nem ordít, akkor erőt gyűjt a további ordításra. Kiszárad a szája a sok sírástól, jólesik pár korty víz. Kívánom neked hogy nálatok ne legyen sírás, de azt hallottam, szinte minden baba/gyerek végig sírja az egészet.
okt. 2. 12:58
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Igen, sajnos többen mondták - köztük a gyerekorvos is - hogy készüljek fel az ordításra, mert nem szokták szeretni:/

okt. 3. 23:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is végig üvöltötte az egészet. Kb. 4 hónapos korától jártam vele hónapokig. Ha már csak a dévényest meglátta, üvöltött. Nem tudom, hogy emiatt-e, de nagyon elkezdett félni az idegenektől, ha valaki csak ránézett, már ordított. Ezen a bölcsi segített csak, ott talán rájött, hogy nem mindenki akarja "bántani". Remélem nálatok nem okoz majd ilyen traumát, mert egyébként szükséges ez, a fiamat is helyretették. Vizet még vihetsz, mert tényleg megszomjaznak a kiabálástól.
okt. 4. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!