Dévény tornára mit kell magunkkal vinni?
Pénteken megyünk először, de sajnos fogalmam sincsen mit kellene magunkkal vinnünk.
Egyik ismerős mondta a lepedőt, ő mást nem mondott.
Valakitől hallottam valami olyasmit is hogy anyukának is kötelező valami, de már nem emlékszem mit mondott az illető.
Bocsi, ha buta a kérdés, de nem szeretnék felkészületlenül menni.
A dévényest pedig nem érem el telefonon már 2. napja:/
Dévényre konkrétan nem jártunk, csak sima gyógytornára (feszesség miatt), de ami nekem még eszembe jutott:
- füzet + toll (nálunk volt "házifeladat", azt fel kellett írni)
- szandálos időjárásnál kellhet zokni a terembe való belépéshez, de az most gondolom nem aktuális :)
A gyerek összes leletét a születéskor készült zárójelentéssel együtt. Nyilván ha voltatok neurológusnál, azt a leletet is.
A mi dévényesünknél kérés, hogy legyen a babán egy rövid ujjú vagy ujjatlan body, mert nagyon meleg van benn, illetve a manuálterápia részén azt is ki szokta csatolni.
Lepedő vagy nagyobb tetrapelus is jó lehet, meg egy-két kedvenc játék. Nem tudom, mennyi idős a gyermeked, az enyém 7 hós és mindig van valami rágóka a keze ügyében közben, amivel matathat.
A dévényesnél vannak játékok a legkisebbek számára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!