Az alábbi nevek közül melyik tetszik a legjobban?
Figyelt kérdés
Gyopár, Gyömbér, Gyöngyi, Gyöngyike, Gyöngyvér, Györgyi.okt. 1. 00:20
11/30 anonim válasza:
Nem érdekel hányan pontoznak le, akkor sem adnám egyiket sem. Egyrészt ocsmányak, másrészt ha kimegy külföldre (ami manapság nem ritka), az életben nem fogják kinondani és leírni a nevét. Gyöngyi és hasonló nevű ismerőseim közül sokan nevet változtattak. Elegük lett a Herr George és a hasonlókból.
12/30 anonim válasza:
A Györgyi tetszik, de nem vagyok objektív, anyukám neve, ő szereti, csúfolni nem szokták, max Gyurinak becézni, de azt szereti.
13/30 anonim válasza:
Esetleg a Gyöngyi és a Györgyi. A többi meg se forduljon a fejedben.
De a Györgyi tényleg férfias név sokak szemében, a Gyöngyi meg errefelé a kecskéknek népszerű elnevezése, mint teheneknél a Rózsi, vagy lónál a Manci.
14/30 anonim válasza:
Gyöngyvér, esetleg Gyöngyi, bár nem szeretem az önállósult beceneveket keresztnévként.
16/30 anonim válasza:
Nekem vagy Gyopár ismerősöm, Gyopinak becézik, nekem tetszik így (ráadásul egy nagyon kedves és okos fiatal hölgy). Ráadásul virágnév, amiket kifejezetten szeretek. Ezek közül a Gyopárt választanám😃
17/30 anonim válasza:
16# én azt hittem, hogy a Gyopár férfinév :o
18/30 anonim válasza:
#17: A Moha bácsi meséi könyvsorozatban a Gyopár nevű karakter pl. fiú volt.
Nincs túl sok logika abban, hogy a “névlistások” melyik növény/természet ihletésű nevet melyik nemhez dobálgatják. Éppen ezért semmi szükség nem lenne a létezésére. Csak annak szabnék határt, hogy ne lehessen Kolbásznak meg Kisköcsögnek anyakönyvezni egy gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!