Az alábbi nevek közül melyik tetszik a legjobban?
Figyelt kérdés
Gyopár, Gyömbér, Gyöngyi, Gyöngyike, Gyöngyvér, Györgyi.okt. 1. 00:20
1/30 anonim válasza:
Gyöngyvér. Esélyes név volt, mert nagyon szépen hangzik a férjem különleges vezetéknevével. Egyébként semmi köze a vérhez, gyöngytestvér a név jelentése :)
3/30 anonim válasza:
Ha muszáj ezek közül akkor maximum a Györgyi.
6/30 anonim válasza:
Egyik sem tetszik, de ha muszáj:
Gyöngyi/Gyöngyvér
(A Györgyivel csak az a bajom, hogy a György női változata, és az összes Györgyi, akit ismerek, hogy is mondjam... Valahogy egyik sem éppen nőies, kb mindnek György volt gúnyneve...)
7/30 Cubina válasza:
Akkor inkább Gyöngy, i nélkül, mint igazgyöngy. Sokkal szebben hangzik szerintem, valamint különleges és ritka. Becézése lehet Gyöngyke, Gyöngye, Gyöngyi, Gyi.
8/30 anonim válasza:
Én sose értettem, miért nincs olyan név, hogy Gyöngy, aztán egyszer kiderült,hogy lett. Ha már ilyen, akkor max.az. Györgyit ismertem, a hátamon felállt tőle a szőr, szóval azt, ha megölnének se
9/30 anonim válasza:
Akkor már Gyöngyi.
Gyöngyvért ismertem, nagymama után kapta a nevét, és utálta. Teljesen más keresztnéven hívatta magát felnőttként.
10/30 anonim válasza:
Egyiket sem adnám a gyerekemnek, nem akarok vele egy életre kib*szni. Fiatal Györgyit ismerek, utálja a nevét, el is hiszem. A Gyömbér meg szerintem csak macskáknak jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!