Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az alábbi nevek közül melyik...

Az alábbi nevek közül melyik tetszik a legjobban?

Figyelt kérdés
Gyopár, Gyömbér, Gyöngyi, Gyöngyike, Gyöngyvér, Györgyi.

okt. 1. 00:20
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
68%
Gyöngyvér. Esélyes név volt, mert nagyon szépen hangzik a férjem különleges vezetéknevével. Egyébként semmi köze a vérhez, gyöngytestvér a név jelentése :)
okt. 1. 00:55
 2/30 anonim ***** válasza:
45%
Mindegyik kicseszés a gyerekkel
okt. 1. 05:14
 3/30 anonim ***** válasza:
77%
Ha muszáj ezek közül akkor maximum a Györgyi.
okt. 1. 06:15
 4/30 anonim ***** válasza:
83%
Gyöngyi
okt. 1. 06:31
 5/30 anonim ***** válasza:
76%
Maximum a Gyöngyvér
okt. 1. 06:41
 6/30 anonim ***** válasza:
55%

Egyik sem tetszik, de ha muszáj:

Gyöngyi/Gyöngyvér

(A Györgyivel csak az a bajom, hogy a György női változata, és az összes Györgyi, akit ismerek, hogy is mondjam... Valahogy egyik sem éppen nőies, kb mindnek György volt gúnyneve...)

okt. 1. 07:04
 7/30 Cubina ***** válasza:
44%
Akkor inkább Gyöngy, i nélkül, mint igazgyöngy. Sokkal szebben hangzik szerintem, valamint különleges és ritka. Becézése lehet Gyöngyke, Gyöngye, Gyöngyi, Gyi.
okt. 1. 07:14
 8/30 anonim ***** válasza:
42%
Én sose értettem, miért nincs olyan név, hogy Gyöngy, aztán egyszer kiderült,hogy lett. Ha már ilyen, akkor max.az. Györgyit ismertem, a hátamon felállt tőle a szőr, szóval azt, ha megölnének se
okt. 1. 07:21
 9/30 anonim ***** válasza:
77%

Akkor már Gyöngyi.

Gyöngyvért ismertem, nagymama után kapta a nevét, és utálta. Teljesen más keresztnéven hívatta magát felnőttként.

okt. 1. 07:35
 10/30 anonim ***** válasza:
72%
Egyiket sem adnám a gyerekemnek, nem akarok vele egy életre kib*szni. Fiatal Györgyit ismerek, utálja a nevét, el is hiszem. A Gyömbér meg szerintem csak macskáknak jó.
okt. 1. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!