Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babafigyelőt ajánlanáto...

Milyen babafigyelőt ajánlanátok újszülöttnek?

Figyelt kérdés

A kislányommal több,mint 6 éve sima légzésfigyelő lapok voltak az ágyban, 3 db.

Most újra terhes vagyok és próbálok utánanézni az új alternatíváknak.

Egyet láttam, az Owlet okos zoknit.

Ezt használtátok már?

Mik vannak ezen kívül?

Vagy maradtatok a lapos légzésfigyelőnél?

szept. 30. 06:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Biztos jó az owlet, de szerintem annyit nem ér, amennyibe kerül.

Akik mindig az elsősegély tanfolyammal jönnek. Én pl. voltam, de azért nem egy agyműtét az újraélesztés és ha az ember hívja a mentőket mily meglepő azonnal segítenek is mit tegyél, mert nyilván sokkosan ha tudnád mit kell tenni sem feltétlenül teszed.

Szóval az, hogy tanfolyam nélkül felesleges, szerintem egy hatalmas baromság. Esélyt ad, hogy észleld, hogy valami gond van és segíteni tudj. Ezen felül ahogy írták, már a sípolás is felriaszthatja a babát és esetleg erre vesz levegőt, ha nincs nagy baj.

Nekem nincs ellenemre, ha valaki nem vesz/használ, mindenkinek az egyéni döntése, de én nem is értem hogy lehet akkora baromságot terjeszteni, hogy ha nincs tanfolyamod, semmit nem ér.

Én pl. a munkahelyemen minden évben megyek elsősegély tanfolyamra, csecsemőre is elmentem. Felnőttnél kellett is már többször alkalmaznom a tudásomat, így pontosan tudom, hogy milyen tudatállapot ez egy laikusnak, hiszen én is az vagyok. Nem, nem olyan, mint amikor itt okoskodik valaki a gyakori előtt. Ha a saját babámat kéne újraéleszteni, fogalmam sincs mennyire lennék rá alkalmas tudatállapotban, tanfolyam ide vagy oda. Remélem sosem tudjuk meg.

szept. 30. 13:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi a nannycare-t vettük meg. Pár hónapig használtuk 6hós koráig..
szept. 30. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!