Szerintetek mindenképp kell babafigyelő?
Figyelt kérdés
Nem egy nagy házban, csak egy 52 nm-es lakásban élünk, ahol az első fél évben biztosan a hálóban lévő bölcsőben fog aludni a pici, esetleg nap közben a kiságyában (ez másik szobában van), de akkor meg úgyis a közelében leszek végig, és hallom, ha történik bármi. Így szerintetek van értelme bébiőrt venni?2023. aug. 16. 12:08
1/21 anonim válasza:
A légzésfigyelő arra van, hogy jelezze, ha nem lélegzik. Arra nem fogsz felébredni, hogy nem vesz levegőt, annak nincs hangja.
2/21 anonim válasza:
Az én véleményem szerint igen, van értelme.
3/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen, a légzésfigyelő természetesen más kérdés, lehet én nem fogalmaztam egyértelműen: a hangszórós és/vagy kamerás bébiőrre gondoltam, ami általában akkor jó, ha másik szobában alszik a gyerek, és akkor hallani/látni, esetleg néha ellenőrizni lehet, hogy történik-e valami. Csak amiatt merült fel bennem, mert a védőnő által adott babakelengye listán ez is szerepelt, hogy kéne.
2023. aug. 16. 12:16
4/21 anonim válasza:
52 negyzetmeter, 2 szoba. 2 babám volt, egyiknel sem volt ilyenem. Ha mashol aludtunk, akkor babadigyelő appot telepítettünk, pl BabyCam. Az én telefonom volt bent a babánál, a ferjemén figyeltük. Most 7 es 5 evesek, köszönik jól vannak.
5/21 anonim válasza:
Amúgy szép illúzió, hogy az első félévben a bölcsőben és a kiságyban fog aludni 😅
Ha azt akarod hogy aludjon leginkább rajtad fog aludni. Szerintem ekkora lakásba felesleges bébiőr, úgyis hallod ha egyek nyikkanik.
6/21 anonim válasza:
Dehogy, régen sem voltak ilyen cuccok, mégis élünk.
7/21 anonim válasza:
Babafigyelő=bébiőr.
Nem légzésfigyelő 😅 de a fogalmazásból is leeshetett volna.
Nekem 2 gyerekem van, egyiknél sem volt, nem is hiányzott.
Pedig 120m2es házunk van.
Ha sírt, azt bárhonnan meghallottam.
Ha kiültem pl kv-zni, kinyitottam az ablakot es ennyi.
1x volt olyan, hogy barátok itt voltak, grilleztünk este mikor már a gyerek aludt.
Laptop, videohivás messengeren és ennyi.
8/21 anonim válasza:
5!
Nekem pl mind a 2 gyerekem első naptól a saját ágyában aludt nappal is, éjjel is.
Ne altalánosítsunk 😅
7#
10/21 anonim válasza:
Legzesfigyelonk volt csak, mert kicsi volt a lakas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!