Nem egy nagy házban, csak egy 52 nm-es lakásban élünk, ahol az első fél évben biztosan a hálóban lévő bölcsőben fog aludni a pici, esetleg nap közben a kiságyában (ez másik szobában van), de akkor meg úgyis a közelében leszek végig, és hallom, ha történik bármi. Így szerintetek van értelme bébiőrt venni?
Ekkora lakásban laktunk mikor az első gyerekünk született, mi nem vettünk bébiőrt, nem is hiányoltuk. Pedig mindig a kiságyában aludt sosem rajtam :)
2023. aug. 16. 12:46
12/21 anonim válasza:
Se légzésfigyelő, se bébiőr. Mindkettő velem aludt. De ha a kiságyukban alszanak, akkor sem használtam volna. 60 négyzetméteren a lakás bármely pontján hallom, ha menni kell. Nyekegésre meg úgysem pattanok.
A bébiőrt kizárólag napközbeni alváshoz tartanám hasznosnak, ha mondjuk lenne kertünk vagy emeletes házunk, így hallanám ha a gyerek ébren. De egy nagy lakásban sem tenném messzire, onnan meg hallom.
2023. aug. 16. 12:54
13/21 anonim válasza:
Nekünk volt mindkét gyereknél bébiőr. Kertes házban lakunk. A nagynál volt haszna meg értelme. Amikor elaludt, ki tudtunk ülni a teraszra, és hallottuk, ha bármi van. Elég ritkán kellett menni.
A kicsi sajnos rosszul alszik, nála hiába próbáltunk kiülni, sokat nem tudtunk kint lenni, mert tuti menni kellett hozzá.
Lakáson belül sosem használtam. 90 négyzetméter, 1 szint, de simán hallom a lakás minden pontján, ha épp sír. De még azt is, ha nyöszörög.
2023. aug. 16. 12:56
14/21 anonim válasza:
Nekünk kellett a bébiőr (meg van lézgésfigyelő is), mert szerencsére a kezdetektől szépen elalszik a saját szobájában, a saját kiságyában, és így biztosan meghallom, ha hív. Nem szeretem megvárni, ha sír, már a nyöszörgésre megyek.
A szobája ajtaját csukva kell tartani, mert 3 szobacicánk van.
A mi lakásunk is ekkora.
2023. aug. 16. 13:20
15/21 anonim válasza:
72 nm²-es lakás, 3 és fél éves a lányom, és még mindig használjuk a bébiőrt. Hasznos szerintem. Ha udvaron vagyok, vagy éjjel is meghallom, ha valamiért nyöszörög (jobb így, mintha már teljesen felébredve kiabálna, hogy szomjas)
2023. aug. 16. 13:31
16/21 anonim válasza:
60 nm a lakás, azt hittem, nem fog kelleni. De mikor ő a szobában aludt, én meg a konyhában főztem, bizony jól jött, hogy hallom, ha felébredt. Főzés/mosogatás közben pont volt annyi zaj, hogy ne halljam. Egy teljesen egyszerű, alap készüléket vettünk egy tízesért.
2023. aug. 16. 14:16
17/21 anonim válasza:
Lakásba totál felesleges. Nekünk nem kellett 70 nm-re sem, pedig nem szomszédos a szobája a miénkkel.
2023. aug. 16. 14:28
18/21 anonim válasza:
Nagyobb lakásban vagyunk, mégse vettünk, felesleges lett volna.
2023. aug. 16. 14:37
19/21 anonim válasza:
Felesleges
2023. aug. 16. 18:55
20/21 anonim válasza:
42 nm a lakás, a baba ágya a mienk mellett van. Légzésfigyelőnk van, kameráa bébiőr nincs. 1 másodpercre se hagytam még magára az elmúlt 1 év alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!