Hallottatok már erről a termékről? Pelenkára szerelhető légzésfigyelő, illetve ők babafigyelőnek nevezik. Van valakinek erről tapasztalata, én még sose láttam ilyet, csak most egy hirdetésben. Ott ár is van,31990 forint.
Ez is ilyen mobil.
Én hallottam már róla, de tapasztalatom nincs. Mi az angelcare-t választottuk.
1 éve használjuk, teljesen biztonságos, forogni és hason aludni is tud a baba.
Viszont más oldalon tényleg megtalálod olcsóbban is.
Utolsó vagyok.
Lemaradt, hogy nekünk Respisense van.
Szia
Mi épp ma kaptuk meg a respisense légzésfigyelőnket,amit a vaterán vettünk használtan 16500 forintért. /újonnan 30 ezer körüli ennek is az ára/. Ma már "abban" aludt a kiscsajom,és így sokkal nyugodtabb is vagyok. Hozzáteszem,hogy az ágyában is van légzésfigyelő,de mostanában elég sokszor alszik el kajcsi után kinnt a nappaliban,vagy épp mellettem az ágyunkban éjjel,és van,hogy én is elalszom vele együtt,és így nem kell azon paráznom,hogy nem tettem be az ágyába,ahol van a légzésfigyelője.... Mielőtt rátettem volna,megnéztük a párommal,hogy hogy is rezeg,ha figyelmezteti a babát a levegővételre,meg hogy milyen hangosan is riaszt,ha baj van,és eléggé meggyőző szerintem.. Engem nagyon megnyugtat,hogy mostmár van ilyenünk is,és nem kell azt nézegetnem fél percenként,hogy vesz-e a levegőt a kicsi....Azt azért hozzáteszem,hogy a hagyományos egyszer már berisztott sajnos nem tévesen,így lehet,hogy számomra/számunkra ezért is volt fontos,hogy ágyon kívül is figyelje valami..Amúgy ez a figyelő úgy működik,hogy ha nem vesz a baba levegőt 20 másodpercig,akkor berezegteti a hasát,majd ha a következő 5 másodpercig sem venne,akkor elkezd riasztani. A másik meg,ha megvolt a 20 mp. utáni rezgés,és a baba elkezd levegőt venni,akkor ezt ügye mi nem érzékeljük,viszont akkor a figyelőn elkezd a középső jelzőfény villogni,míg ki nem kapcsoljuk a készüléket,és így te is értesülhetsz,hogy mi is történt...
Most,hogy azért mi is körül néztünk,hogy hol olcsóbb ez,azt hiszem,hogy az expresszen,vagy a tesz-veszen még van használtan... Ja...és még azt hozzáteszem,hogy ez akumlátoros ez a készülék,és ha lemerül,akkor elkell küldeni postán,és küldenek egy másikat majd,ha jól tudom...vagy lehet,hogy csak feltöltik..nem tudom....majd kiderül... :) -és még meglehet nézni,hogy milyen is a töltöttsége,ha egy gyors gombnyomással megnyomod az oldalsó bekapcsoló gombját röviden...A fények mássága jelzi,hogy mekkora a töltöttsége az aksinak...
További jó babázást neked! :)
Üdv.,egy2.5 hónapos csodaszép baba anyuja :)
Az utolsó vagyok...
Bocsi,de azt elfelejtettem írni,hogy azt amit belinkeltél,azt nem ismerem....
Viszont lehet,hogy ha rákeresel arra is a használt áruk között,lehet,hogy fogsz találni abból is.. Szerintem megéri,mert erre azért szerintem mindenki odafigyel,hogy ne legyen baja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!