Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én érzem azt, hogy...

Csak én érzem azt, hogy semmire nem jutok a gyerekek mellett?

Figyelt kérdés

5 éves és 10 hónapos a két fiam.

Folyamatos idozavarban vagyunk a férjemmel.

A nagy oviban van 3-ig, viszont a pici annyira nincs el, hogy egy tésztát kifőzni is művészet.

Emeletes a házunk, lent viszont nincs szigetelve az aljzat, így jéghideg a padló.. A kicsi egyelőre főleg mászik, butoroknal áll fel és lep parat.

A hideg kőre ti letettétek a babát?

szept. 26. 10:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
77%

20as

Erre csak annyit mondok, hogy a gyereknek kell biztonságos teret biztosítani. Mi pl ezt tettük így nem kellett sas szemmel figyelni sem (persze figyelni kellett de értitek). Nekünk is sokkal egyszerűbb volt és neki is.

Amúgy az a 20-30 nm ösztönzi arra, hogy minél messzebb menjen hiszen ott is van valami érdekes. Nyilván ha ez nem megoldható akkor inkább egy babakarám vagy bármi. Csak mondtam, hogy ez is opció lehet, tényleg nem beszólásnak szántam.

Nálunk amúgy extrém gyors mozgásfejlődése volt a kisfiamnak, állandóan mindenhová is menni akart. Gyorsan is kezdett el járni úgyhogy lekorláozni nem is akartuk meg szerintem nem is tudtuk volna. Bárhogy is dönt a kérdező, a hideg padlótól tényleg nem kell félni. Ha olyan hideg akkor egy plusz body illetve akkor csak egy dbig engedje oda.

szept. 27. 08:31
 22/28 anonim ***** válasza:
60%
#20 Erre nem az a megoldás, hogy beteszem egy 1,5x1,5 m-és "ketrecbe" a gyereket, hanem az, hogy biztonságossá teszem a szobát, hogy akkor se történjen semmi, amikor lemászik a játszószőnyegről. Egy 4x5 méteres szobát is lehet ugyanolyan biztonságossá tenni, mint egy járóka, és még olcsóbb is. Mindössze pár fiók zárra, dugalj betétre, meg maximum az ajtóra egy használtan 5000 Ft-os biztonsági rácsra van szükség hozzá.
szept. 27. 10:06
 23/28 anonim ***** válasza:
30%

21#

Értelek. Én sem azt mondom, hogy a gyerek egész nap járókában legyen, csak addig, míg az anyjának olyan elfoglaltsága van, ami miatt nem tud eléggé figyelni rá, mert a házimunkával is haladni kellene.

Vagy egy példa: kisgyermekes házba télen becsöngetettek -vízelzárás miatt akartak szólni, de lehetett volna a postás is- nem jött ki az anyuka, mert a gyereket fel kellett volna öltöztetni, hogy kihozhassa, addigra úgyis elment volna akárki is, otthagyni meg nem tudta. Így nem értesült arról, hogy el fogják zárni több órára a vizet, ami persze elég kellemetlen volt.-

szept. 27. 10:12
 24/28 anonim ***** válasza:
62%

#23 Járókában sem hagyom egyedül a gyereket a házban egy percre sem. A biztonságos szoba és a járóka között nincs különbség.

Arról ha nem lesz víz cetlivel/e-mailben szokás értesíteni, nem 200 házat végigkopogtatni...

szept. 27. 10:51
 25/28 anonim ***** válasza:
81%
Jajj ne lihegd már túl 24-es. Mikor csenget a postás egy 10 hónapost még simán beteszel az ágyába, vagy egy üres járókába. Mi a fene történhet vele 5 perc alatt? Beveri a fejét? Akkorát nem koppan egyikben sem, hogy meghaljon. Kicsit sír majd. Nem hal bele.
szept. 27. 15:18
 26/28 anonim ***** válasza:
22%
"Arról ha nem lesz víz cetlivel/e-mailben szokás értesíteni, nem 200 házat végigkopogtatni..." Csőtörésnél is? Kétlem.
szept. 27. 17:49
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
#26 Azt meg elzárják szó nélkül, nem várják meg amíg több száz köbméter víz elfolyik, azért, hogy Marika még tudjon fogni egy vödör vizet, hogy legyen mivel leönteni a WC-t....
szept. 27. 17:57
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
27# Nálunk szólnak: amíg ássák ki a törött részt, egy munkás végigszalad. De nem ez volt a kérdés, csak ebbe kötöttél bele. El lehetne engedni.
szept. 27. 18:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!