Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel/hogyan szoktátok vágni...

Mivel/hogyan szoktátok vágni 1-1.5 évesetek haját?

Figyelt kérdés
Kisfiamnak viszonylag sok haja van de már hosszú is neki, jelenleg 13 hónapos. Nekem tetszik így, de minden este szárítani kell és elgondolkodtam rajta, hogy lassan levágnám valahogyan. Viszont nem tudom mivel vagy hogyan kellene. Hátuljából már vágtam ollóval de azt nagyon nem tolerálta. Esetleg géppel lenyírni? Viszont nem akarom nagyon rövidre, jó lenne, ha legalább egy 4-5 centis haja azért lenne. Jelenleg egy 10-15 centi kb hátul, elől még nem lóg a szemébe de nincsen messze tőle. Tudnátok segíteni ki hogyan csinálta?

#hajvágás #gépi hajvágás #Hajvágás ollóval
szept. 17. 08:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor fodrász lesz valószínűleg.
szept. 17. 11:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Kicsi korban még csak ollóval vágtam, azóta vegyesen, ahol rövidebb a frizura, ott géppel, fent és elöl ollóval. "Hobby fodrász" vagyok, a férjemnek is, és magamnak is én vágom, értek hozzá.
szept. 17. 18:01
 13/14 anonim ***** válasza:

8 hós kora óta én vágom, oldalt géppel rövidebbre, a tetejét ollóval. Már nevetve várja, hogy vágjuk, kb havonta kell neki. Jövő héten lesz 14 hónapos.

Egyszer vittem fodrászhoz….mindenki szerint jobbat vágtam én.

szept. 18. 09:01
 14/14 anonim ***** válasza:

8 hónapos kora óta járt hozzánk fodrász és géppel vágta majdnem havonta (rengeteg dús haja van a fiamnak). Aztán másfél éves kora körül elkezdett halálordítani közben (akkor is, ha mi csináljuk), úgyhogy most brutális lobonca van.

Bármilyen praktikát szívesen vennék, mert mosni is szörnyű neki, azt sem nagyon bírja :(

szept. 19. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!