Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, ti hogyan éltétek...

Anyukák, ti hogyan éltétek meg a kisbabás időszakot? Szoktátok babusgatni, puszilgatni a babátokat?

Figyelt kérdés

Sok anyukánál pl. videóban szoktam látni, hogy miközben fogja a kisbabát, elkezdi puszilgatni az arcocskáját meg az orrát, meg csak szimplán "játszanak" vele, és valahogy ilyenkor annyira elfog a vágy egy kisbabára, hogy milyen jó lenne ha én is most foghatnék egyet, bár még naggyon fiatal vagyok ehhez. 🥺🤭

Csak én szoktam így lenni, vagy túl cukormázazom, és a valóságban meg sokkal rosszabb az egész?

2023. szept. 3. 21:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Igen, nyilván szoktuk.
2023. szept. 3. 21:34
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Én nagyon sokat szeretgetem. Egyelőre még nem nehéz annyira, majd később meglátjuk hogy látom, érzem. 5 hós kislány.
2023. szept. 3. 21:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon sokat szeretgettem, összebújtunk. Nem tudtam szoptatni, de mindig igyekeztem az etetést a lehető legbensőségesebbé tenni. Csodálatos dolog, és aki vágyik rá, kívánom élje át.
2023. szept. 3. 21:41
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne. El se tudnám képzelni máshogy.

Majd megtapasztalod te is, emiatt ne akard sürgetni az időt. Más babájával úgysem olyan, mint sajáttal, össze sem lehet hasonlítani.

2023. szept. 3. 21:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, imádom ölelgetni meg puszilgatni. Közelről belenézni a gyönyörű, csillogó szemeibe 😍 Vannak nehéz pillanatok, mikor felmegy bennem a pumpa, de nem vészes. Megérte. Nyilván lesz még rosszabb 😁 De akkor is megérte :) 21 hónapos kislány anyukája
2023. szept. 3. 22:05
 6/14 anonim ***** válasza:
78%

Puszilgattam, szeretgettem, ahogy most 3,5 évesen is teszem.

Viszont utáltam az első 1,5 évet. Nem, rohadtul nem olyan az egész mint amilyennek elképzeled és amire most vágysz mert láttál pár képet 🤦‍♀️

2023. szept. 3. 22:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen,szoktam.

A 9 éves lányomat is szoktam,ő még most is nagyon bujos,naponta többször is megolelget

A másfél éves fiam mostanában csak akkor bújik hozzám amikor valami faj neki,vagy álmos

Valahogy nem is szereti már ha csak úgy elkapom és meg akarom szeretgetni,megpuszilni.

2023. szept. 3. 22:26
 8/14 anonim ***** válasza:

Most készülünk a kisfiam első szülinapjára, épp a fotózáshoz válogatom neki a ruhákat, de mindenben olyan cuki, hogy meg tudnám zabálni 😀

Ha valami miatt felveszem, akkor nem tudom megállni, hogy ne ölelgessem-puszilgassam.

Nem tudom, meddig fogja elviselni, szóval kihasználom az időt 😃

Persze vannak nyekergősebb időszakok, de nagyrészt cuki és mosolygós, biztos szerencsém is van, hogy ilyen a természete.

2023. szept. 3. 22:38
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Olyan elképesztően puhák és jó illatúak, még a rokokok sem tudják megállni, hogy ne fogdossák halálra, nem hogy az anyja. :) De a legjobb nem is az, amikor én megölelem, megpuszilgatom, hanem amikor ő engem. Aludni szokott úgy, hogy a nyakamra teszi a kis karját és az enyémhez nyomja a homlokát (kihúzható vendégágyon fekszem, amíg elalszik). A legédesebb dolog a világon.
2023. szept. 4. 04:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, van cukormáz is benne, de nekem azért volt bőven vele együtt sírós, teljesen kikészült állapot is, amikor a túlélésért küzdöttem. Ez kőkemény meló. Ettől függetlenül imádom és nyilván állandóan ölelgetném és puszilgatnám. Mégjobban imádom, amióta tudatosan jön és hozzámbújik.
2023. szept. 4. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!