Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, ti hogyan éltétek...

Anyukák, ti hogyan éltétek meg a kisbabás időszakot? Szoktátok babusgatni, puszilgatni a babátokat?

Figyelt kérdés

Sok anyukánál pl. videóban szoktam látni, hogy miközben fogja a kisbabát, elkezdi puszilgatni az arcocskáját meg az orrát, meg csak szimplán "játszanak" vele, és valahogy ilyenkor annyira elfog a vágy egy kisbabára, hogy milyen jó lenne ha én is most foghatnék egyet, bár még naggyon fiatal vagyok ehhez. 🥺🤭

Csak én szoktam így lenni, vagy túl cukormázazom, és a valóságban meg sokkal rosszabb az egész?

2023. szept. 3. 21:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Persze, a 7 éves fiamat is ölelgetem, kihasználom amíg még hagyja, úgyis jön majd a "jaj anya, hagyjál már" kicsit később :D

A 3 éves lányomnál hangulatfüggő, hogy mennyire bújós. Reggel szinte mindig bújik hozzám egy kicsit, nap közben van hogy eszébe jut, van hogy nem. De ha én akarom megölelni, akkor nem utasítja vissza.

2023. szept. 4. 09:04
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ezek nyerőek :)

Igen, én is azt látom, illetve tapasztalom más szülőknél, hogy tényleg csodás dolog, ezért sem értem miért szapulják annyian a gyereknevelést..

2023. szept. 4. 21:08
 13/14 A kérdező kommentje:

Jó, ezt nem bántásképpen írom, de attól, hogy te rosszul élted meg az első 1,5 évet, az nem biztos hogy azt jelenti, hogy másnak is szar.

2023. szept. 4. 21:09
 14/14 A kérdező kommentje:

Isten éltesse a kisfiadat! ❤️🤩🎂

2023. szept. 4. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!