Mivel/hogyan szoktátok vágni 1-1.5 évesetek haját?
Figyelt kérdés
Kisfiamnak viszonylag sok haja van de már hosszú is neki, jelenleg 13 hónapos. Nekem tetszik így, de minden este szárítani kell és elgondolkodtam rajta, hogy lassan levágnám valahogyan. Viszont nem tudom mivel vagy hogyan kellene. Hátuljából már vágtam ollóval de azt nagyon nem tolerálta. Esetleg géppel lenyírni? Viszont nem akarom nagyon rövidre, jó lenne, ha legalább egy 4-5 centis haja azért lenne. Jelenleg egy 10-15 centi kb hátul, elől még nem lóg a szemébe de nincsen messze tőle. Tudnátok segíteni ki hogyan csinálta?szept. 17. 08:48
1/14 anonim válasza:
Sehogy. Ha úgy gondolnám, hogy vágni kell, elvinném a fodrászhoz. Az ért hozzá, én nem
3/14 anonim válasza:
Fiamnak születése óta (na jó, 6 hós kora óta) én vágom. Géppel. De én 10milissel letolom, nem hagyom meg 4-5 cm-re.
4/14 anonim válasza:
Fodrász vágja a fiam haját kb.1 éves kora óta. Eleinte géppel vágta, hogy gyors legyen. Most 2 éves, már ollóval is lehet neki, azzal azért szebben lehet vágni.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Akkor szerintetek érdemes elvinni egy fodrászhoz inkább először/pár alkalommal? (Aztán nyilván ha már tolerálja akkor pedig vághatom én is.)
szept. 17. 09:24
6/14 anonim válasza:
Én fodrásszal vágattam. 1 évesen, másfél évesen, 2 évesen kellett eddig.
7/14 anonim válasza:
Fodrász vágja a fiam haját 1 éves korától
Olloval aztán igazit hajnyiro géppel rajta ha kell
8/14 anonim válasza:
Fodrász vágja 1 éves kora óta kb 3 havonta. Én nem állok neki otthon vágni a haját, nekem úgysem hagyja a fodrásznál meg simán végig üli. (most 4 éves)
10/14 anonim válasza:
Fodrászhoz vittük. A fodrászomnak 2 fia van, ért a gyerekekhez, megoldotta.
Nyáron géppel levágtam neki (18mm), nem úgy akartam, de a rendes fazon vágására esélyem sem volt, így is üvöltött. Az apjának én vágom a haját.
A fodrásszal közösen megoldottuk, szép lett mindhárom alkalommal eddig. Csak ollóval vágta. Nem akartunk túl rövid frizurát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!