Van olyan kismami akinek erőlteti az anyós, hogy adja le neki a babát? Mert itt az idő, hogy ő is vigyázzon a babára.
Soha nem voltunk jóban anyóssal,nem is leszünk.Van köztünk egy üveg fal amit nem lehet áttörni.Én azért utálom mert mindig bánt,meg házútól,és kínoz.Mindig befeketít,és bánt.Az a mániája,hogy én elvetem az ő fiát az ő családjától.Így én vagyok a hibás mindenbe,ő meg az okos,és a jó akit egész család szeret.
Rá szállt gyerekemre most meg,hogy vannak nagymamai jógai,és adja le neki gyereket,hogy ő vigyázzon rá.Ha fel jönnek apóssal,össze-vissza okít,és addig húzza agyam még kiborulok,és elkezdek veszekedni vele.Nem érti,meg hogy fáradt vagyok,és nincs kedvem a hülyeségeit hallgatni.12 hetes kisfiam van.

Milyen hülyeség ez, hogy oda kell adni az anyósnak a babát??
Bár nekem nincs anyósom, de nagymamija van a lányomnak, aki most 10 hónapos, de az apja 10 napos korában itthagyott minket.
Havonta 1-szer jönnek az apai nagyszülők, de a kislány sajna idegenkedik velük hiszen nem ismeri annyira őket. Anyukámmal más a helyzet, Őt szinte minden nap látja és imádják egymást.

Van. Az enyém is próbálkozik állandóan, azzal is, hogy adjam oda a kisfiamat, azzal is, hogy 3 hónaposan adni kell neki almát, vegyek járókát, ültessem, stb. Sokáig sorolhatnám. Én ha kell, naponta rászólok (elég sűrű vendég nálunk). Legutóbb azért szóltam, mert állandóan arra biztatja a kisfiamat, hogy kiabáljon. Kb. 5x szóltam rá, hogy ne mondja ezt, mondja azt, hogy beszélgessünk. Értetlen. Most 6 hónapos a kicsim.
Én határozottan rászólok, vagy ha nem hallgat rám, összeveszek vele, nincs apelláta. Az én gyermekem, én nevelem. Jó tanácsot elfogadok, de beleszólást, hülyeségeket nem.

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!Én úgy gondolom,hogy nem kellene odaadni a kicsimet,és nem is fogom.
Éjjel rémálmok gyötörnek,és riadtan ébredek fel,mert mindig azt álmodom elakarja vinni tőlem a kisfiamat anyósom.Most is azt álmodtam jöttem le a lépcsőn,és a lépcső alján ott a kicsim egy másik lépcsőnél,és majd nem lezuhan.Én meg sikítva futok oda és kiabálom a nevét,anyósom meg néz.Szóval tudat alatt is féltem tőle,és az anyai ösztönök soha nem csalnak úgy gondolom.Nagyon köszönöm a segítséget!Jó babázást,és unokázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!