Babára ki vigyázzon?
Sziasztok!
Heti 1-2 alkalommal hagynám itthon a babát, de inkább akkor amikor nincs vele dolog:)
Pl lefektetném és utána egy mozi a párommal, ha lefekszik akkor már csak max cumi miatt kel fel, semmit nem kéne vele csinálni.Rokonnak szólhatnék,(unokahugi 15 és 18 évesek) de azért a felelősség...
Szóval adnék pénzt nekik, de mennyit?túlzásba sem akarok esni, olvastam már minden félét.
Vagy egy délután 2-től fürdésig, pl 7 ig
Ebbe annyi dolga/dolguk lenne, max 2x megetetni meg egy altatás a többi játszás ilyenek...7 hónapos a csöppem, de muszáj kimozdulnom a párommal, mert lassan már egymáshoz sem szólunk itthon:(
Az a baj hoyg nagyon nehzen bízok bennük:(Hivatásos jobb lenne, félek elkapkodják, nem odafigyelnek, ezért adnám akkor a pénzt de akkor lelkiismeretesen, odafigyelve kéne:)
Help, tök tanácstalan vagyok(különben az a poén após itt lakuk a szomszédba, de sokat melózik, estére holla, napközbe nem is ér rá, meg leszarja úgy amúyg a gyereket, nem figyelne rá..tapasztalatból mondom:( )

szia,
nagymamák?? szerintem ők a legmegbizhatóbbak :) talán a rokon kislányok még fiatalok ehhez, bár nem ismerem őket. nehéz döntés!! én baby sitterként dolgoztam évekig és akkor megfogadtam, hogy sosem lesz a gyerekemnek, mert én annyira közel kerültem a kicsikhez, hogy nehéz volt az elszakadás :( de ez az anyukájuk hibája volt. nehéz döntés, de a nagyi lenne a legjobb, ha van!!
van nagyi de nagyon messze laknak, ez lenne az alap nálunk is de nem megoldható
apósnál meg elfelejtettem írni, hoyg csak ő van, anyós meghalt:((((

szia megint.
akkor ha úgy gondolod, elég érettek a csajok, jöjjenek ők!! de csak akkor, ha teljesen megbizol bennük és nyugodtan hagyod a kicsit rájuk!! tudom, hogy kell a kikapcsolódás, megérdemled, de olyan személyt válassz, akiben tényleg megbizol. mert különben a pihenésre szánt időd azzal fog telni, hogy azon filózol mi van most otthon...
Ági

hááát igazából én sem tudom mit tennék vészhelyzetben, sőtt multkor náluk voltunk...
és a fiamnak a kezébe nyomtak egy játékon amitől bekapott egy bogyót..én nem vettem észre, pedig a baba a kezemben volt..mert beszélgettem, és a lány(egyik az unokahugiból)szólt, hoyg lenyelt valamit, vagyis van valami a szájába:((még jó hoyg szólt, mert nem vettem volna észre
persze ez is véletlen hoyg pont ő látta meg én nem vettem észre...ez akkor is előfordulhat ha ő vigyíáz rá és nem veszi észre
Szia!
Én babysitterkedtem itthon és külföldön is.
Ha csak pár órás babysitterkedésről lenne szó akkor is a bevált szokás,hogyha már kiválasztottad ki vigyázna a gyerkedre,akkor először hármasban vagytok valamennyi idot,vagy tobb napon at egy picit,hogy a babád is megismerje,és persze,hogy neked se legyen ismeretlen.
Amugy nekem anno lefénymásolták a személyigazolványomat,és a lakcimkartyamat,amit én maximalisan megértettem,mert így valamennyire ok is nyugodtabbak voltak.Szóval szerintem nyugodtam elkérheted lefénymásoltatni ezeket a majdani babysitteredtől,ha normális nem fog ellenkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!