Mennyi idős korig köteles kijárni a védőnő?
Figyelt kérdés
Babám 8 hónapos és még mindig kijár hozzánk havonta.szept. 1. 13:14
2/5 anonim válasza:
csecsemő (6 hét–1 éves kor) - havonta, fokozott gondozást igénylők esetében havonta és szükség szerint
3/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Lányom 5 éves és még évente 2x kijön. De hogy minek, nemtudom 😅
4/5 anonim válasza:
Tessék, 3:
3 éves kortól a tanulói jogviszony megkezdéséig (ha nem jár közösségbe) évente legalább 4 alkalommal, beiskolázás előtt kötelezően; fokozott gondozást igénylők esetében évente legalább 4 alkalommal és szükség szerint, valamint beiskolázás előtt kötelezően
3 éves kortól a tanulói jogviszony megkezdéséig (ha közösségbe jár) évente legalább 2 alkalommal, beiskolázás előtt kötelezően; fokozott gondozást igénylők esetében évente 2 alkalommal és szükség szerint, valamint beiskolázás előtt kötelezően
5/5 anonim válasza:
Hmm hozzan nem jart ki. Ha olyan kedvem volt felhivtam h beugranak masnap. Parhavonta.
Terhesen swm jott ki.
Nem is tudtam h ki kellene jonnie a lakhelyemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!