Meddig köteles a védőnő kijárni ellenőrizni házhoz, státuszra?
Figyelt kérdés
Visszajött szülésiről és kb egyszer volt kint fél év alatt, mindig mi mentünk be hozzá.aug. 7. 15:22
1/14 anonim válasza:
Semeddig nem koteles, csak az elso 6 het alatt, onnantol te viszed.
2/14 anonim válasza:
Elvileg az első hat hétben hetente, aztán talán havonta, de senki nem tartja. Miért szeretnéd, hogy kijárkáljon hozzátok? (Amúgy van, ahol kétszer kell talizni, egyszer ő jön egyszer te mész, szóval nem biztos, hogy megúszod a bemenetelt, ha nem akarod). Nálunk talán 3x volt egyszer terhesség alatt, egyszer szülés után, egyszer meg én hívtam teljesen kétségbeesve este 8-kor, hogy fúúú már nem is tudom mi volt piros volt a baba, vagy fura volt vagy sokat sírt? Akkor jött ki másnap harmadszorra, de amúgy nem jött volna pluszba.
3/14 anonim válasza:
Az első hónapban hetente jött, (4 alkalom, ugye), aztán havonta nekem kellett (volna) vinni. Egy éves kora után fél évente.
Tesónál már csak 2x jött, és utána is ritkán mentünk (nálunk az a szokás, ő hív fel és ad időpontot)
4/14 anonim válasza:
Mind a 2 gyereknél a hazamenet napján kijött. Onnantól nekem kellett vinni a védőbe.
5/14 anonim válasza:
Egyszer jött a 3 napos babához, a gyerekorvos is, rendben találták, aztán havonta vittem a védőnői központba fél éves koráig. Többet nem jöttek ki házhoz.
6/14 anonim válasza:
Hozzánk hetente jött az első honapban, majd havonta fél éves koráig, aztán ő elment babázni, a váltás hosszadalmas volt, hónapokig nem láttuk az új védőnőt.
Majd amikor beállt a rendszer, ő is jött havonta.
Az előző védőnő kb 5 perceket időzőtt, ez az új letelepszik a földre a gyerekhez, játszanak meg mondókázik neki :D De egyáltalán nem zavar.
7/14 anonim válasza:
A miénk csak 1x jött, másnap ahogy hazaértünk a kórházból - mindkét babánál
8/14 anonim válasza:
Mienk is másnap jött ki amikor hazaértünk és onnantól még 3x. Kb 5-10 percet volt.
9/14 anonim válasza:
Nem tudom, de én szívesen elküldöm az enyémet, nekem nem hiányzik 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!