A védőnő azt mondta , ez normális, de nem tudom ,mit gondoljak?
8 hetes a babám és két hete , de talán több is elkezdett nyálzani. Nyilván nem a foga jön, így kérdeztem a védőnőt, hogy ez mitől van és valami olyasmit mondott, hogy ilyenkor már megváltoznak az emésztő enzimek a gyomrában , amiatt termelődik több nyàla, ami nyilván ki is folyik. Ez nem is lenne baj, van nyálkendője egy rakás, de van hogy félrenyeli a sok nyálát, éjjel meg többször hallom, hogy köhög, öklendezik, de mikor megyek a kisàgyàhoz megnézni, békésen alszik, tehát nem bukott meg semmi, ezért gondolok arra, hogy a nyálát nyeli félre éjjel.
Másnak a babája is csinál ilyet? Van valami megoldás rá? Mert szerintem fel sem ébred arra, hogy öklendezik a nyáltól és marha félelmetes hallani sokszor. És hát nappal meg latom is, hogy folyik a nyàla, vagy tiszta nyálbuborék a szája. csak nehogy megfulladjon, attól félek, csak ilyen felületesen alszom, mert hallgatom, hogy milyen hangot ad ki.
Az nem fuldoklas h kohint paraz odarohansz es alszik.
A felnott emberek is szoktak kohogni nagyot nyelni az almukban ...
Nincs baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!