Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lassan 7 hónapos kisfiam még...

Lassan 7 hónapos kisfiam még mindig felkel éjjel szopni, van hogy 2-szer is. Hogyan szoktathatnám le?

Figyelt kérdés
Elkeztük már a hozzátáplálást, bár van tejem elég. Eszik gyümit, krumlit és este kap tejpépet, utánna még szopizik rendesen. Mégis van hogy éjjel is 3 óránként enni kér. Mik a tapasztalatok, mikortól változik meg?
2009. jan. 7. 09:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Most 9 hónapos kisfiam ue. csinálja, védőnő azt mondta, hogy ha felkel itassam meg és tegyen vissza, aztán csukjam rá az ajtót. Hát inni nemigen szokott, így megszoptatom (5-10 perc) és már alszik is tovább. Mindig változik: kb. 1-2 hónapja van hogy végigalussza az éjszakát 8-8-ig, van, hogy 6-kor kel szopizni, aztán visszaalszik 8-ig, de van úgyis, mint pl. ma éjszaka, hogy 4-kor kelt, 6-kor majd 7.30-kor. Én már "feladtam" az ilyen jellegű törekvéseimet, hogy leszoktassam, mert szerintem nem lehet, pedig elég következetes vagyok vele, de nem akarok ordibálós éjszakákat, egyébként meg egyre sűrűbben végigalussza az éjszakát, úghogy én úgy gondolom, egy idő után teljesen el fogja hagyni az éjszakai keléseket.
2009. jan. 7. 10:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom most lesz 8 hónapos és már 1 hete 3 óránként szopizik éjjel. Lehet, hogy a foga jön. Ma megyünk szurira, majd megírom mit mondott a doki.
2009. jan. 7. 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én 6 hósom is többször felkel éjjelente, ő még nem hajlandó semmit sem enni. Tegnap este fél 11-kor jól megtömtem :) anyatejjel, megkapta mindkét cicit. Ma fél 6-kor ébresztett, ez már hetek óta csúcsteljesítmény! Esetleg ezt is kipróbálhatod, hátha Nektek is sikerül.
2009. jan. 7. 12:11
 4/5 anonim ***** válasza:
az utolsó előtti vagyok.Voltunk orvosnál, nekünk a fogunk jön.
2009. jan. 8. 16:42
 5/5 ssmartinstone ***** válasza:
Neked is most jön a fogad?
2015. júl. 10. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!