Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet menetirànnyal megeggyező...

Lehet menetirànnyal megeggyezően ültetni a babàt màr?

Figyelt kérdés
Van egy 10 ès fèl kilòs babàm,aki mèg nem ül ès nem màszik(8 hònapos),csak forog,nègykèzlàbra àll,hibtàzik,hàtrafelè halad,tengelye körül forog.Van egy Isofixes gyerekülèsünk,bele lehet màr tenni,ha picit megdöntöm ès menetirànnyal megeggyezően fèlig fektetni,vagy ùgy csak ülni tud?A hordozò màr kicsi neki..

#Menetirànnyal megeggyezően
aug. 24. 15:17
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:
10 ès fèl kg-mos baba bocsi😅
aug. 29. 12:26
 52/55 anonim ***** válasza:

mert nem lehet elègge hàtra tòlni a vezetőülès fele,amikor hàttal berakjuk,hogy a làbaknak legyen hely

Nem kell hátratolni

aug. 29. 12:59
 53/55 anonim ***** válasza:
De hogy akarod hogy elférjen a lába?
aug. 29. 13:57
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

Az én 3 éves gyerekem ugyanígy ül. Hol nem fér el egy 10 hónapos lába?

[link]

aug. 29. 14:02
 55/55 anonim ***** válasza:
Csatlakozok az 54-eshez, az én fiam is 3 éves múlt és ugyanígy ül. Nekik ez nem kényelmetlen, így a természetes. Nem is tudják milyen menetiránnyal megegyezően ülni. Szerintem amúgy még kènyelmetlenebb is lenne, ha lógna a lába.
aug. 31. 13:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!