Lehet menetirànnyal megeggyezően ültetni a babàt màr?
Azt kotve hiszem, hogy ne fernenek el a labaik. Ismetlem, a 2 evesem is hattal utazik meg :D Teljesen jo igy neki.
Egyebkent meg nyilvan nem lesz baj, ha nincs baleset. Nekem gyerekkoromban gyerekulesem se volt, sot, lehet be se kotottek, emlekeim szerint a regi skodaban hatul biztonsagi ov se volt.
Itt vagyok, mert soha eletemben egy autobalesetem se volt es ez csak a puszta szerencse kerdese.
Ha csak egy is lett volna, ki tudja mi lett volna.
97 centis kisfiam tud hattal utazni egy peugeot 107-ben (az se egy nagy auto) nem tudom megerteni hogy ez 8 honaposan miert akadaly.
De nyilvan te tudod.
Talan az segitene, ha neznel kepet, videot hattal utazos babakrol. Lehet az a baj, hogy nem tudod elkepzelni ez hogyan is mukodik.
A kresz szerint nincs előírva, hogy háttal kell utaznia, de valójában ha menetirány szerint van, akkor ha nekimentek valaminek, bizony eltörhet a nyaka. Nyilván ha nincs baleset, nincs baj, és ha hátulról jönnek beléd, akkor is tökéletesen véd a menetirány szerinti bekötés. Az én fiam most lett 3 és még háttal utazik. Tesóm gyerekei viszont hánynak háttal (Deadalon+éheztetés mellett is) szóval ők viszonylag korán fordítottak. Soha semelyikünk nem került balesetbe, de persze senki sem tudhatja, hogy mi lett volna, ha.
Ha az egyik autóba befér háttal az ülés, akkor esetleg a kérdéses napon menjen a másikkal a férjed te meg azzal, ha lehet. Vagy megettek gyalog. Vagy megkockáztatod, hogy előre nézve kötöd be, elviselve a viszonylag rövid úton ezt a kockázatot.
Mind a 2 gyerekem 8hónapos kora óta néz előrefele. De ők már stabilan ültek addigra.
Háttal végigordították az utat. Nekem ez nagyobb balesetveszélyforrás, így nem érdekelt senki véleménye, megfordítottam őket.
Inkább egy 1:100000hoz baleset, mint az, hogy a gyerekre figyeljek mert ordít és nekimenjek valaminek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!