A Lorett vagy az Odett név tetszik inkább? :D
Egy ismerősöm várja szeretett kislányát, s ez a két név esedékes.
Mellesleg nektek melyik -tt név jön be leginkább? Mint pl: Anett, Zsanett, Odett... stb.
Pusztán véleményekre vagyok kíváncsi :D
Normális keresztény magyar embernek való nevet adni luxus manapság?
Odett(e) egy Csajkovszkij-balett hősnője. Ebben mi nem elég keresztényi és történelmi neked?
A két név közül az Odettet választanám, de függ a vezetéknévtől.
Új ötletnek pedig, a Nikolett is hasonló.
Odett inkább nekem is, bár magamtól nem jutna eszembe adni. Az Ivett olyan, amit adnék is. A Zsanett még, ami rendben van nekem. Az Anett sajnos rossz emlékeket ébreszt bennem, bár egy teljesen normális név, de ezért ki nem állhatom.
A Lorett furcsa, Loretta módon inkább elfogadott idehaza, arra már nem kapjuk fel a fejünket, de amúgy szokható, ettől sokkal gázabb neveket is szoktak adni, szóval még elmegy, de a fenti kettőből nem ezt választanám, hacsak az Odett nem ütközik kiejtésben valahogy a vezetéknévvel.
Nikolettet mondták még, ez nekem egy kicsit elcsépelt, de rendben levő név - sok Nikolettet ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!