Mi az oka,hogy a magyar anyukák undorodnak a szájjal működtethető orrszívótól?
1. mert gusztustalan
2. ezt pont nem, de elemeset próbáltam, lókukit sem ér
3. magamon viszont használtam felnőttként a porszívósat műtét után az orvos utasítására, és egyáltalán nem fáj. A porszívó hangjától sírnak csak a kicsik.
1, nem undorodnak, hanem könnyebb nem szájjal szívni
2, semmivel sem humánusabb szajjal, mint géppel. Ha valaha kipróbáltad volna magadon, tudnád, hogy semmi se kellemetlen benne, sőt, nagyon jó érzés, amikor kipucol mindent. A gyerekek 99 %-a csak a hanghatás miatt sír.
3, a sóoldatos öblítés is ismert Magyarországon. Viszont sose csináld sima vízzel, mert az nagy gondot okozhat
Nem éreztem semmi megterhelőt, pedig nem vagyok úszó olimpikon.
Ha gyerek nem kap sokkot,nem sír,akkor miért tegyek pluszban arról,hogy sírjon,ha már így is van elég baja. Nem sima vízzel csináltam, ilyen orrmosó fecskendővel nem találkoztam,ezek szerint te már találkoztál.
Nekem van szájjal szívós is, nem nem megy a szádba a takony...
DMben vettem, de csak ilyen kis "babafikákra" jó, mikor látod,hogy ott van, de sehogy nem bírod kitakarítani,vagy mikor bukásnák felmegy a tej. Mikor beteg volt, akkor porszívósat használtam.
En nem undorodom, amikor nem volt mas lehetoseg, akkor probaltam azt is. Nem megy a szadba a cucc, de nem is olyan hatekony.
Az orrsziporszi valoban inkabb itthon elterjedt, de ha “balkani” szokas ha nem, en szeretem, mert hatekony. Probaltam magamon is; nem faj, de nyilvan esszel kell szivni, nem percenkent.
Orrmosast 6-7 eves kor alatt inkabb nem probalnam ki, veszelyes is lehet, ha nem sikerul, mert felre megy a folyadek. De csak lehet en nem vagyok ennyire bator :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!