Csak az én kisfiam ilyen "csodabogár"?
Figyelt kérdés
A Jonhson fürdetőt, és popsitörlőt nem bírja. Kiütéses lesz tőle. A sampont viszont bírjuk használni.2010. nov. 2. 11:24
1/4 anonim válasza:
A popsitörlőt a lányom se birta tiszta pötty lett a kis feneke tőle.
sampont szereti de kaptuk ajándékba a mamánál van ott ritkán mosnak hajat.
mi Dm-es termékeket és Gabi-t használunk az nem allergizál.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is Babylovet használok, szinte mindenben. Pelus, törlő, öblítő. 20 hónapos amúgy a kisfiam. A fürdetőnél már pici korában kiderült, hogy nem bírja. Popsitörlőt csak most vettem 4 csomaggal. 3-at el is használtam, de mindég piros volt a feneke, hol jobban hol kevésbé. De mindég ráfogtam a hasmenésre, mert fogzik vagy a pisi csípte ki. A 4. csomagot már nem kezdtem meg, és nem piros a fenekünk.
2010. nov. 2. 11:53
3/4 anonim válasza:
Nekünk a bőrgyógyász ismerős két dolgot mondott, hogy kerüljünk: Jonhson's és Gabi termékek. Mi ugyan a Jonhson's sampont kipróbáltuk, de nem vált be és én a popsitörlőjüket sem szeretem.
4/4 anonim válasza:
nekünk is kiütötte a johnson-os és a gabis is a bőrét! nemcsak a tusfürdő, a popsitörlő és a krém is. érdekes, mert most a zöd tescos popsitörlőt használjuk, attól semmi baja. popsikrémnek a sudocremet és fürdetőnek maradtunk a patikainál. pelusból a liberó és a pampers sleep and play is kiütötte, a zöld tescos és a babydream viszont nem!
úgy látszik, nem minden a márka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!