Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2. Baba segítség nélkül?

2. Baba segítség nélkül?

Figyelt kérdés

Szeretnék még egy babát, de a férjemet leszámítva nincs segítségem. Ő pedig állandóan dolgozik. A 2 nagyszülő meg csak babusgatja a lányom 10percig és nekik ennyi a nagyszülőség. Ti bevallalnàtok?

Nagyon filozom :(

2024. aug. 14. 14:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

3 nevelek egyedül - párom meghalt 3 éve, 1 nagyszülő van aki az a "nesze semmi de fogd meg jól típus"

elég jól elevickélek az életben így szóval ha van férj és csak 2. gyerek bevállalnám

2024. aug. 14. 21:07
 12/15 anonim ***** válasza:

#11 pontosan ez baj az ilyen kérdésekkel. Te elevickélsz,bevállalnád,míg lehet a kérdező osszeroppanna.

Ezért kellene önismeret,és leülni,átgondolni,igazán mennyit bírok igazán. Ez egy életbevágó kérdés, amit csak ő ismerettel lehet eldönteni,nem azzal,hogy egy random oldal anonim emberei mit csinálnának.

2024. aug. 14. 21:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Na jo de akkor a kerdesek elott miert nem tartanak onvizagalatot???
2024. aug. 15. 06:21
 14/15 anonim ***** válasza:

#13 kevesen tudnak ilyet. Nem feltétlenül az ő hibájuk,nehéz raebredni,hogy képesek vagyunk önálló döntéseket hozni,függetlenül attól hogy a szomszéd Jolán vagy Micike a gyakorirol mit tenne.

Én azt látom a környezetemben,hogy akinek nincs segítsége,vagy nem egy eszik alszik elvan wlrajzolgat gyereke van,az általában előbb vagy utóbb,de megroggyan (igen,tudom,sok itt a kivétel,nem kell leírni). Fáradtak,nyugosek,elegük van,de aztán csak úton lesz a második harmadik stb és azt hiszik majd idővel belenőnek abba is,de általában csak megmakkanás lesz a vége. Elég benézni bármelyik anyukás fórumra.

2024. aug. 16. 13:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Na ezert nem nezem oket. Meg terhesen beleneztem parba de rosszul voltam attol h mennyire eletkeptelenek manapsag az anyak.
2024. aug. 16. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!