Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 36 fokban is vinnétek babát...

36 fokban is vinnétek babát délután sétálni?

Figyelt kérdés
Nálunk nagyon az a rutin akakult ki, hogy du. séta (közben utolsó nappali alvás), utána játék, fürdés, evés, mese, alvás. Amikor nem vittem sétálni az utolsó nappali alvásra a hőség miatt, itthon alig bírtam letenni és borult az egész este, éjszaka. Tegnap pl. jót aludt a babakocsiban a meleg ellenére is, de félek, hogy rosszat teszek.
aug. 13. 15:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%
Akik lepontoznak mindenkit, ti 40 fokban is kint vagytok egesznap, mert szerintetek az jó a gyereknek, vagy mi? Az én kisfiam meg sétálni sem szeret ilyen időben, cipelteti magát. Ezért inkább ki sem megyünk, ha tűz a nap és nagyon meleg van. Ha sikerül felkelni reggel, akkor kimegyünk, ha később kelünk, akkor nem, mert veszélyes az UV sugarzas is.
aug. 13. 19:59
 12/13 anonim ***** válasza:
66%
11-én se értem ezt a lepontozást. Miért kell egy ilyen kérdésnél lepontozni. Mindenki a saját tapasztalatát írta le.
aug. 13. 20:11
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A 8 hónapost csak reggel viszem ki (nálunk ez 6-tól 8-ig jelenti), mert korán kelnek, reggel még nincs okádék meleg, itt nálunk teljesen árnyékban van a kert. A 3 évesem is ilyenkor aktívabb, tombolnak egyet kint, aztán este kb 18-ig bent vagyunk. Ebéd után alszanak egy nagyot, néha akár 3 órát, cserébe most csak 21-22 között alszanak. Másképp nem nagyon megy, itt 18-kor is még 30 fok volt... a kicsit már nem visszük ki du, mert nagyon izzad és sír, hogy rosszul van.
aug. 13. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!