Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 36 fokban is vinnétek babát...

36 fokban is vinnétek babát délután sétálni?

Figyelt kérdés
Nálunk nagyon az a rutin akakult ki, hogy du. séta (közben utolsó nappali alvás), utána játék, fürdés, evés, mese, alvás. Amikor nem vittem sétálni az utolsó nappali alvásra a hőség miatt, itthon alig bírtam letenni és borult az egész este, éjszaka. Tegnap pl. jót aludt a babakocsiban a meleg ellenére is, de félek, hogy rosszat teszek.
aug. 13. 15:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

Én ilyen melegben nem megyek.

Szenvedek és utálom.

De ha úgy látod, hogy jól alszik, nem zavarja, vidd nyugodtan.

Gondolom úgyis árnyékolsz és nem órák.

aug. 13. 15:39
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Én nem viszem.eleg volt délelőtt a bolti séta, ott is megszedultem már.
aug. 13. 15:47
 3/13 anonim ***** válasza:
60%
nem
aug. 13. 15:50
 4/13 anonim ***** válasza:
64%
Dehogy, nekem elég volt délelőtt leszaladni a csomagért automatába és vissza 😩
aug. 13. 15:57
 5/13 anonim ***** válasza:
42%
Ha neki jó, akkor természetesen igen. Csak ne öltöztesd fel nagyon, ne takard be, és szellözzön a kocsiban.
aug. 13. 16:09
 6/13 anonim ***** válasza:
69%
Nem viszem, én magas vérnyomásos vagyok, kikészít az idő. Délig dinnyéért voltunk, leizzadtam teljesen, a fejem bepirosodott, annyira , hogy a helyi alkeszok is beszóltak 😅.
aug. 13. 16:10
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

A babának nem baj, csak figyeld hogy nincs-e túl sok ruha rajta. Ő nem mozog, árnyékban van folyamatosan, te jobban melegszel.

Tehát ha te bírod a meleget, viheted a babát is.

A környéktől is függ, nálunk 2 percre van egy árnyas park. Nem mindegy, hogy 36 fok és a házfalakról is dől rátok a meleg vagy fák, szökőkút, madárcsicsergés vesz körül.

aug. 13. 16:26
 8/13 anonim ***** válasza:
35%

Tologasd bent a babakocsiban.

Amugy en nem mennek, ha nem muszaj. De nekunk mar muszaj kimenni delutan, mert a gyerek megorul bent, de 5-kor is meg olyan rohadt meleg van :D

Szoval amig megteheted, maradj otthon 🤣

aug. 13. 18:18
 9/13 anonim ***** válasza:
44%

Biztos nem.

Nálunk minden nyáron tolódik a nap.

Általában este 10 körül fekszenek le.

Másképp én nem tudom csinálni.

Így fér bele a normális kinti játék, medencézés, közös vacsora stb.

aug. 13. 18:23
 10/13 anonim ***** válasza:
37%
35 fok felett amúgy nem is szabadna kivinni kisgyereket, ha csak nem égetően fontos. Nem egészséges nekik. +A hőséget nagyon kevés ember bírja, nem hiszem, hogy pont az érzékeny babák elveznek. Én kora reggel viszem ilyenkor, és utána már általában nem, mert hamar alszik. Nyilván ez a te dolgod, de nekem pl felnőttként is egy kínzással érne fel. 😅
aug. 13. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!