Fáj a torkom, kezd bedugulni az orrom. Délután 6-ig egyedül vagyok a kisbabámmal (2hós), senki másra nem tudom bízni. Mit tegyek, hogy ne kapja el?
Figyelt kérdés
Nem anyatejes2023. aug. 11. 06:59
1/7 anonim válasza:
Annyira ne puszilgasd, ennyi amit maximum megtehetsz. De egyébként mire nálad kijönnek a tünetek, addig is fertőzőképes vagy. De amúgy sem lesz semmi baj, ne aggódj. Ha meg elkapja, akkor elviszed orvoshoz, na bumm. Mit tudsz csinálni? Szkafanderben nem tudod ellátni, egyedül is vagy...
2/7 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni. De pl az én babám nem kapta el tőlem a hasmenéses vírust, amit a kórházban szedtem össze, pedig újszülött volt.
4/7 anonim válasza:
Ne puszilgasd, hordj maszkot, többször moss kezet, bár tőlem így is elkapta a Covidot a 6 hónaposom.
2 nap alatt túl volt rajta, hidd el őket kevésbé viseli meg, mint a felnőtteket.
5/7 anonim válasza:
Fiam soha nem kapta el sem tőlem sem a lanyomtol a betegsegeket,pedig semmiféle óvintézkedéseket nem tettünk sosem (kivétel volt amikor újszülöttkent jöttünk haza a kórházból,és lányom teljesen nathasan,kohogosen várt minket haza
Akkor ha közel ment a picihez,szajmaszkot adtam rá. most lehet lepontozni,de én akkor ezt láttam jónak.)
7/7 anonim válasza:
Én amikor beteg voltam, maszkban voltam a közelében, de akkor is csak ha muszáj, plusz puszi meg ölelgetés nem nagyon volt.
Lehet, valaki azt mondja nem ér semmit, de hála égnek nem kapta el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!