Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 és fél hónapos pici lány…....

3 és fél hónapos pici lány…. Utálja a hasazást, kb 1-2 percet bír és aztán jön a sírás, mit tegyek?

Figyelt kérdés
aug. 11. 07:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

Az én kislányom is ilyen volt, le is szidott a gyerekorvos, hogy miért nem hasaltattam. Hát azért, mert elég volt, hogy szenvedett a hasfájástól, minek kínoztam volna még ezzel is, ha csak sírt tőle :)

Egyébként ő feszes volt, jártunk dévényeshez is.

Amikor elkezdett hasra fordulni fél percenként fordítottam vissza hátra, mert csak sírt.

Aztán egyszercsak megszerette :)

Szerintem ne erőltesd.

aug. 11. 09:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Az is hasalásnak számít, ha rajtatok van.
aug. 11. 10:17
 13/16 anonim ***** válasza:
A miénknél jobban senki sem utálta a hasazást jobban, de 4 hónapos korára megszerette, akkor már sokkal érdekesebb volt neki úgy nézelődni, mint háton.
aug. 11. 11:25
 14/16 anonim ***** válasza:
30%

A legtöbb gyerek rühelli, ide attól függetlenül tedd hasra minél többször , ezzel teszel jót neki.

Gyereknevelés nem úgy működik hogy “ szegény inkább nem hagyom sírni “ mert pont hogy ezzel teszel neki rosszat.

aug. 11. 12:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Az miért rossz, ha az ember nem hagyja sírni?

Ordított, ha hason volt.

Érdekes, 9 hónapos, köszöni szépen jól van. Mászik, ül mindent is csinál.

aug. 11. 18:34
 16/16 anonim ***** válasza:
5ös vagyok, az enyém 8 hónapos most nem kúszik, nem mászik, nem ül. Annyi hogy szeret hason lenni. 🤷 Orvossal beszéltem 10 hónapos koráig kell ezeket csinálja szóval azt mondta nem késtünk.
aug. 11. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!