3 és fél hónapos anyatejes babámnak hasmenése van, tippek mit tegyek és mit ne?
Mármint hogy hasmenés? Nálunk állandóan olyan mintha hasmenése lenne. Sokat kakil és híg is. Megkérdeztem az orvost azt mondta hogy anyatejes babáknál ez normális. Pedig neki tényleg híg, rendesen beívódik a pelenkába mint a pisi. Viszont a doki szerint ez normális. Neki is jó kedve van és amúgy minden rendben van vele, jól fejlődik.
Most 5 hónapos de már kb 2 hónapos korától ilyen. Napi 1- 5x kb van kakis pelus.
Ebben a korban napi 10 kaki felett lehet hasmenésről beszélni.
Egyébként nincs teendő! Ha eszik rendesen, ahogy szokott, akkor nek fog kiszáradni.
Köszi mindenkinek. Evett és elaludt most egy órája kb. Előtte kb fél 8-kor volt az utolsó kaki, azt hiszem ma a 8.
Egyébként szinte semmit nem ettem amit nem szoktam, kivéve most először marhapörköltet túrós csuszával, úgyhogy arra gondolok, hogy az lehetett esetleg, ami kiváltotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!