3 és fél hónapos baba nem tartja a fejét hason, mennyire baj?
Gyerekorvos mit mond?
Ha jól emlékszem a fejét hogy tudja-e forgatni, 1 hónaposan volt kérdés. De a tied korábban is jött, komplikáció is volt, viszont a túl laza izomzatnak szokott ilyen előzménye lenni úgyhogy van rá esély, hogy tovább kell ezzel menni.
Nekem időre születtek a gyerekek, 3 hónaposan már biztosan emelték a fejüket. Emlékszem 2 hónapos volt a fiam mikor oltás előtt az orvos ülésbe húzta de a fiam nem tartotta meg a fejét először (akkor kelt fel) és már erre is mondta a gyerekorvos, hogy kellene. Utána magához tért és csinálta, szóval végül mégse küldte sehova csak arra írom, hogy szerintem jobb lenne mielőbb megmutatni gyerekorvosnak, ha nem látta mostanában. Ha meg igen akkor az ő véleménye nyilván mérvadó.
8 héttel születtek előbb a fiúk, 3 honaposan voltunk neurológiai kivizsgalason, ott már elvárás volt, hogy tartsak a fejüket.
Én elvinnem neurologushoz, lehet javasol egy tornát, én nyugodtabb lennék
Szerintem is vidd el neurológushoz vagy dévényeshez.
Az én kisfiam nem volt koraszülött, de volt egy pár komplikáció a szülésnél.
Ő sem emelte 3 hósan a fejét, kiderült, hogy feszes az izomzata. Hason aludni sem tudott és minden nagymozgásban meg volt/van késve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!