3 és fél hónapos pici lány…. Utálja a hasazást, kb 1-2 percet bír és aztán jön a sírás, mit tegyek?
Figyelt kérdés
aug. 11. 07:22
1/16 anonim válasza:
Hirtelen felülésekre gondoltam, el kellett olvasnom mégegyszer a kérdést😅
Az enyém is utálta nagyon sokáig, sokszor tettem kicsi időkre hasra. Már szereti. Amúgy nincs semmi probléma vele, nem feszesek az izmai?
2/16 A kérdező kommentje:
Bocsi 😂…. Egyébként a fejét szépen tartja, mert ha pl kézben van akkor tartja magát, meg amúgy hason is tartja és forgatja is a fejecskéjet
aug. 11. 07:36
3/16 A kérdező kommentje:
Egyébként mikor jött el az a pont amikor megszerette?
aug. 11. 07:37
4/16 anonim válasza:
Nem tudom, egyszercsak rájött, hogy úgy mindent jobban lát. Aztán már háton nem akart lenni, sokáig nem is nagyon fordult hasról hátra, pedig tudta hogy kell.
5/16 anonim válasza:
Az enyém is kimondottan ezt csinálta, 6 hónapos korára mire tudott fordulni megszeretett hason lenni, de annyira hogy a nap 90%ban hason van azóta, hason is alszik. :)
6/16 A kérdező kommentje:
A gyermekorvosunk minden alkalommal elmondja, hogy nagyon sokat legyen hason, de ha 1-2 perc után rögtön sír, nincs szívem kínozni… mindent kipróbáltam már egy csomó játékkal próbáltam felkelteni az érdeklődését, fit labdán is próbáltam, de semmi
aug. 11. 08:22
7/16 anonim válasza:
Lányom sem szerette, aludni is csak hanyatt szokott. De mindig letettem kicsit a játszó szőnyegre, adtam neki játékokat. Napról napra tovább bírta, de inkább akkor szerette meg, mikor át tudott fordulni. Onnantól kezdve hason is szívesen aludt. Idő és kitartás kell hozzá.
8/16 anonim válasza:
Az enyém 10 mp-ig se bírta, én nem erőltettem, semmi baja nem lett, eljött az idő és ő magától hasra fordult és teljesen rendben ment a mozgásfejlődése.
Te még ennél jobb helyzetben vagy, ha bírja 1-2 percet. Mindig tedd hasra egy kicsit, ha sír nem kell erőltetni tovább.
Saját tapasztalat alapján felesleges kínzásnak tűnik, dehát nem egyformák a babák.
9/16 anonim válasza:
Lemaradt hogy rajtunk bírta úgy hogy hanyatt feküdtünk és ő rajtunk "hasalt". Ez nem tudom számít-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!