Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 és fél hónapos pici lány…....

3 és fél hónapos pici lány…. Utálja a hasazást, kb 1-2 percet bír és aztán jön a sírás, mit tegyek?

Figyelt kérdés
aug. 11. 07:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%

Hirtelen felülésekre gondoltam, el kellett olvasnom mégegyszer a kérdést😅

Az enyém is utálta nagyon sokáig, sokszor tettem kicsi időkre hasra. Már szereti. Amúgy nincs semmi probléma vele, nem feszesek az izmai?

aug. 11. 07:32
 2/16 A kérdező kommentje:
Bocsi 😂…. Egyébként a fejét szépen tartja, mert ha pl kézben van akkor tartja magát, meg amúgy hason is tartja és forgatja is a fejecskéjet
aug. 11. 07:36
 3/16 A kérdező kommentje:
Egyébként mikor jött el az a pont amikor megszerette?
aug. 11. 07:37
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, egyszercsak rájött, hogy úgy mindent jobban lát. Aztán már háton nem akart lenni, sokáig nem is nagyon fordult hasról hátra, pedig tudta hogy kell.
aug. 11. 07:42
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is kimondottan ezt csinálta, 6 hónapos korára mire tudott fordulni megszeretett hason lenni, de annyira hogy a nap 90%ban hason van azóta, hason is alszik. :)
aug. 11. 07:46
 6/16 A kérdező kommentje:
A gyermekorvosunk minden alkalommal elmondja, hogy nagyon sokat legyen hason, de ha 1-2 perc után rögtön sír, nincs szívem kínozni… mindent kipróbáltam már egy csomó játékkal próbáltam felkelteni az érdeklődését, fit labdán is próbáltam, de semmi
aug. 11. 08:22
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Lányom sem szerette, aludni is csak hanyatt szokott. De mindig letettem kicsit a játszó szőnyegre, adtam neki játékokat. Napról napra tovább bírta, de inkább akkor szerette meg, mikor át tudott fordulni. Onnantól kezdve hason is szívesen aludt. Idő és kitartás kell hozzá.
aug. 11. 08:31
 8/16 anonim ***** válasza:
93%

Az enyém 10 mp-ig se bírta, én nem erőltettem, semmi baja nem lett, eljött az idő és ő magától hasra fordult és teljesen rendben ment a mozgásfejlődése.

Te még ennél jobb helyzetben vagy, ha bírja 1-2 percet. Mindig tedd hasra egy kicsit, ha sír nem kell erőltetni tovább.

Saját tapasztalat alapján felesleges kínzásnak tűnik, dehát nem egyformák a babák.

aug. 11. 08:39
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Lemaradt hogy rajtunk bírta úgy hogy hanyatt feküdtünk és ő rajtunk "hasalt". Ez nem tudom számít-e.
aug. 11. 08:41
 10/16 anonim ***** válasza:
Türelem. :) idővel megszereti.
aug. 11. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!