Milyen ágyra gondolnak?
Figyelt kérdés
Már két anyuka is mesélt nekem egy kisebb babáknak való ágyról.Ágyat szeretnénk venni 20hónapos kislányomnak.Azt mondták van leesés gátlója és egy lyuk amin ki-be mászik a baba.Én kerestem a neten nem találtam ilyet.Tudtok segiteni?2010. nov. 1. 20:13
11/13 anonim válasza:
Bocsi, csak 80 cm széles a fenyő ágyunk. :)
Ilyen: [link]
12/13 anonim válasza:
nekünk is olyan, van mit a 20.55-öséknek, a KIKOL-os nagyon jó- állítható a hossza is.
amúgy ezzel kapcsolatban most olvastam egy kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
13/13 anonim válasza:
Szia!
Mi nemrég ilyet vettünk, állítható a hossza, és lehet 2 féle páccal kérni. Ágyneműtartót is lehet hozzá venni.
A lányom örömmel költözött át ebbe a rácsosból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!