Milyen ágyra gondolnak?
Figyelt kérdés
Már két anyuka is mesélt nekem egy kisebb babáknak való ágyról.Ágyat szeretnénk venni 20hónapos kislányomnak.Azt mondták van leesés gátlója és egy lyuk amin ki-be mászik a baba.Én kerestem a neten nem találtam ilyet.Tudtok segiteni?2010. nov. 1. 20:13
2/13 anonim válasza:
Szerintem vmi ilyesmire gondolnak,igaz ez fiús ágy,csak a példa kedvéért linkeltem be.A "lyuk" nem szó szerint értendő,hanem egy kis rész,ahol nincs támla,és itt tud jönni -menni a gyerkőc:
Millió ilyen van lányos huzattal is.
3/13 anonim válasza:
Régen a rácsos ágy volt olyan, hogy pár rudat ki lehetett venni középen és ott ki-be tudott a kisgyerek mászkálni. Nekem a "lyukas" ágyról ez jutott az eszembe.
4/13 A kérdező kommentje:
Én is ilyesmire gondolok,bár én a lyukat szószerint vettem.Ezek szerint lehet az kis rés a lyuk.De ez az ágy jol néz ki.Köszi:)
2010. nov. 1. 20:20
5/13 anonim válasza:
igen, én tudom milyen. de csak a teszen találtam nrkrd képet kirtelen:
amúgy nagyon jók. ha bemész egy bútorboltba, tudni fogják, mi ez, és olyan mintával választod, ami neked tetszik.
6/13 A kérdező kommentje:
Második,neked is köszi a linket.
2010. nov. 1. 20:21
8/13 A kérdező kommentje:
Akkor mostmár mindenkinek megköszönöm.Még megirom mindig jön uj válasz.:)Az első ágyba bele is szerettem.
2010. nov. 1. 20:23
9/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
Mi a kisfiunknak olyan ágyat vettünk, mint az első válaszoló. Én is beleszerettem, mivel elég széles (90 cm) és hosszában "nő" a gyerekkel (100, 140, 180cm). Szerintem irtó praktikus! Néztem olyanokat is, mint amit még linkeltek, huzatosat, de azokkal az volt a bajom, hogy mindegyik 70 cm széles volt és az én fiam elég sajtkukac. Nem sokkal lett volna nagyobb a kiságyánál, így néhány éven belül vehettem volna másikat. Ez a fenyő meg egészen felnőtt koráig jó lesz, max. matracot kell majd bele venni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!