Ha valami nem tetszik az 5 hós babámnak torka szakadtából ordít nagyon sokáig. Mikor növi màr ki?
Ha vendégek jönnek addig üvölt torka szakadtàból amig el nem mennek. Annyira hangos, mintha a fülemtől 1 cm-re szirénáznának. Ilyen sírást még sosem hallottam, pedig van tesója és sok a gyerek a családban. Családi összejövetelre mentünk, zengett minden tőle amig nem került megszokott környezetbe. Ma plázába vittem, direkt etettem, altattam előtte. Csak 30-40 percet terveztem ott vele, de úgy ordított, hogy volt, aki a mozgólepcsőről visszalépett miattunk, mások egy komplett teherliftbe nem szálltak be mellénk (kb 10 ember elfért volna pedig). A nagyot elvittem játszira, a kicsitől zengett az is (jó ekkor álmos volt, csak 1 pici hintázást ejtettünk volna meg hazafelé máshonnan). Elhiszem, hogy rossz szegénynek, de most mit csináljak? Már félek vele kimozdulni (és vendégeket hívni), de nem lehetünk állandóan itthon 2 gyerekkel. A nagyobb 4 éves lesz, leginkább a férjemmel megy játszizni.
Nektek volt ilyen korszak? Mikor növi ki?
1
Azért itt kér tanácsot a második gyerek miatt MERT EGYIK GYEREK SEM EGYFORMA.. Lehet 6 gyereked de ha a 6. ugy viselkedik ahogyan a másik 5 nem akkor valóban ottvan benned az a kérdőjel.Nyilván nem tudsz segíteni neki de belerúgsz hogy hát két gyereked van miaz hogy nem tudod mi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!