Honnan tudom, hogy orrszívóznom kell a babám orrát?
Nem kap levegőt az orrán, szörcsög.
A mi dokink szerint amíg folyik, nem kell kínozni a szívással. Viszont, ha látni, hogy dugul az orra, szipog, de nem igen folyik, stb. akkor nagyon is kell.
Én kaja meg alvás előtt akkor is szoktam, ha folyik neki.
En mar akkor is szivom, ha folyik neki, mert altalaban rengeteg cucc kijon mar akkor is es normalisan kifujni meg nem tudja.
De egyebkent ha veletlenul “feleslegesen” szivod es nem jon semmi, csak megprobaltad, mert ugy erezted hogy kell, nem okozol vele kart.
3-as vagyok. Biztos igazad van 4-es, passz, de en eddig semmilyen kellemetlenseget nem tapasztaltam a gyereknel orrszivassal kapcsolatban. Nem sertettem meg soha vele, nem volt veres, lila, mittudomen milyen az orra.
Szivtam, ha taknyos volt, aztan kapott levegot.
Ennyi tortent nalunk eddig :D De elhuzodo betegsege eddig sose volt a 1,5 eve alatt, szoval ezt is passzolnam, hogy ez hogy van. Csak parszor megfazott, taknyos volt, de 3-4 nap alatt tul is volt rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!