Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szortyog az 1hónapos babám....

Szortyog az 1hónapos babám. Hiába orrszívózom le nem múlik neki. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 08:44
 1/8 anonim ***** válasza:
nasivin bébi orrsprayt használhatsz nála.
2012. máj. 3. 08:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Háziorvos mindenképp,mert még elég picike.

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 3. 09:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha megnyugtat, vagy nem tudod eldönteni, hogy náthás-e mutasd meg dokinak. De az én lányom eléggé sokáig szortyogott és mi folyamatosan porszívóztuk a nóziját ebben az időszakban (napi kétszer kb.). A dokink azt mondta teljesen természetes tisztulási folyamat... nem volt megfázva, egyszerűen szülés után sokáig tisztult az orra, én még az orszívózáson kívül tengervizes orrsprayt is használtam (bár ezt utálta), direkt babáknak valót (mert ebből kisebb erővel jön a tengervíz).
2012. máj. 3. 09:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez teljesen termèszetes dolog az èn babàm is csinàlta ès elmùlt neki. Söt horkolt is :) Aztan kèsöbb nyammogott szopizàs közben vannak ilyen idöszakok èn semmit nem adtam neki, magátol elmúlik.
2012. máj. 3. 10:15
 5/8 anonim ***** válasza:
hasonló volt a helyzet nálunk is, mint a 3. válaszolónak, mi afrin baby-t használtunk.
2012. máj. 3. 11:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem bukós a babád? Ha igen, előfordulhat, hogy anyatej/tápszer jut vissza az orrába, az pont olyan mintha váladék lenne, és attól szortyog.
2012. máj. 3. 12:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem nagyon bukós de már én is gondoltam valami ilyesmire mert amúgy ha a szája csukva van rendesen szortyogás nélkül is tudja venni a levegőt.
2012. máj. 3. 13:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez volt!

Neki nem az orrából,hanem inkább a torkából jött.

Nekünk is azt mondta a doki,hogy ez még a nyák, ami születéskor a torkában volt!

2012. máj. 3. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!