Mit tesztek, ha a babátok náthás/megfázott, szortyog, de nincs láza?
Figyelt kérdés
11 hetes babám lassan 1 hónapja szortyog, szívom a nóziját, fehér váladék jön belőle és ennyi. Szerencsére nincs láza, igazán nem is köhög, hanem hallom, hogy mintha a torkában lenne valami, és azzal bajlódik, főleg hajnalban. Ez persze megnehezíti a szopit. Amikor a gyerekorvosnál voltunk oltáson, ő nem hallott semmit. Én azért aggódom :-(2012. ápr. 11. 15:09
1/8 anonim válasza:
11 hetesnél nem tudom, olyan pici. Egyem meg. Nekünk ha váladék van Stodal (ez homeós), ha nem "csak" szárazon köhög esténként Sinupred. Ja és nagyon jó a Fenistil csepp, és a Calcimus, de inkább a CalciKidet javaslom. És Cebion csepp minden nap. Persze mindent csak orvosi javaslatra!
2/8 anonim válasza:
Párologtass az ágya mellett/felügyelettel!!/kamillateát,és itass vele, vöröshagyma teát, amibe karamellizált cukrot teszel.
3/8 xStefix válasza:
Próbáltál anyatejet csepegtetni az orrába? Sokaktól olvastam már, hogy ez is segíthet, bár én nem próbáltam még.
4/8 anonim válasza:
Karamellizált cukor? Az mire jó?
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Anyatejet szoktam cseppenteni a nózijába,utána szívom, majd megint cseppentek bele. Cebion-cseppet adom, szombat óta pedig a Stodal-t. A kedve amúgy jó, csak félek nehogy valami szövődménye legyen.
2012. ápr. 11. 15:22
6/8 xStefix válasza:
Vöröshagyma, cukor? 3 hónaposan?
7/8 anonim válasza:
Bocsi, elnéztem. 11 hónaposnak olvastam.
8/8 anonim válasza:
Minden orrszívás előtt kb. 20 perccel cseppents az orrába kamillateát, amibe belefőzöl egy késhegynyi szódabikarbónát is. Ha fehér váladék jön, az egyébként normális, csak ha sárga, az utal megfázásra. Ha kicsit köhög, főleg hajnalban, az attól van, hogy a váladék éjjel lefolyik a torkába. Ezt úgy lehet kiküszöbölni, hogy hason altatjátok. Ettől mondjuk meg előre fog folyni, így reggel jobban fog szortyogni, de legalább jobban ki is jön az orrszívóval. :) Úgy érdemes időzíteni a cseppentést és a szívást, hogy szoptatás előtt szívjatok. 1 hónapig még normális, nem kell aggódnod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!