7 hetes babám náthás, nem lázas, étvégya van, de nem kap levegőt. Orrszívóztam, de alig jön valami, miközben hallom, hogy tele van az orra. Használok előtte tengeri oldatos orrsprayt. Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 09:18
1/4 anonim válasza:
Nem próbáltam,de állítólag remekül oldja az orrdugulást,ha anyatejet cseppentesz az orrába.Baja biztosan nem lehet tőle,mivel természetes anyag,én megpróbálnám.
2/4 anonim válasza:
szia .biztos hogy náthás?nekem is ez volt,de nekünk nem nátha volt hanem tisztulás.ez eltarthat 3-4 hónapig is.én használtam sós oldatot.nagyon jó volt teljesen kipucolta,de gyorsan termelődött vissza .mindig kajcsi elött csináltam neki hogy jobban tudjon enni ne legyen közben nyűgös.sajnos porszívózni többször is kellett mert nem kapott levegőt.gyors gyógyulást!!
3/4 A kérdező kommentje:
na pont ezt kérdezte anyukám is az előbb, szerinte nem náthás.......Nem tudom, de alig aludtunk valamit állandóan felébredt szegény, mert nem kapott levegőt. Most alszik, első babám és nagyon bizonytalan vagyok
2009. dec. 13. 10:28
4/4 anonim válasza:
nekem is az első.de már 5 hónapos.elmúlt már neki.én is nagyon odavoltam.felhívtam a dokit,és ő mondta.nem volt lázas,evett rendesen mosolygott.amíg nem lázas addig nem beteg.mi sem sokat aludtunk kb 2 hétig utánna jobb lett picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!