Miért zavarja a babát a pisis pelenka, mikor száraz érzést kéne adnia?
Figyelt kérdés
Nincs még gyerekem csak elgondolkodtam...
Olvasom itt néha, hogy a babát vagy gyereket zavarja a teli pisis pelus..
De mi az oka, mikor elméletileg felszívja a pisit a belsejébe, és ugyanúgy száraz érzést ad, mintha üres lenne, kb. nem is érez belőle semmit.
Akkor mi lehet az oka, hogy vannak babák akiket zavar a teli pelus?
júl. 28. 10:05
1/5 anonim válasza:
Tudod milyen nehéz egy pisivel teli pelus? Annak aki jár, lelóg a térdéig kb 😄.
2/5 anonim válasza:
Azért nem teljesen száraz a pelenka. Nem a pisiben tocsog ez igaz, de nyirkos. A pelenka súlyáról meg ne is beszéljünk amikor van már benne pisi. Ezért is zavarhatja.
3/5 anonim válasza:
Fogj egy felnőtt pelenkát, pisilj bele és sétálgass benne. Rá fogsz jönni.
Egyébként nem minden babát zavar.
4/5 anonim válasza:
Meg amúgy most tovább gondoltam én is. Ha használtál már életben betétet, akkor gondolom egy idő után téged is zavar, hogy nem tiszta, nem száraz. Hiába szívja fel a vért, azért diszkomfortérzetet ad, ha már sok cucc van benne.
5/5 anonim válasza:
Már megint te vagy az a pelenka fétises🤦🏻♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!