Hogyan segítsek a babámon?
1 hónapos. Nagyon hasfajós lett.Ezeket probáltuk, biogaia-val kezdtünk, utana espumisan, most infacol.
Elkezdett nagyon híg széklete lenni. Amint ma kiderült a védőnőtöl, hogy az espumisan okozhat hasmenést....
Állandóan folyik a fenekéből, kivan csípve neki, tiszta kiütéses.
Reggel óta pellenka nélkül van, kenem sudokrémmel meg neogranormonnal is kentem. Az el is fogyott. Egy nagytégelyes sudokrém fele is elfogyott már. De egyre pirosabb neki.
Vizzel öblítgetem neki a kaksit de hát most percenként tartsam víz alá a fenekét??
Holnap megyünk orvoshoz de addig, hogyan tudnánk segíteni rajta?
Említettük a védőnőnek is mivel ma voltunk nála, azt mondta az espumisantol szokott a babáknak hasmenése lenni. Ugy voltunk vele, hogy ha már mondtuk neki ha úgy gondolja biztos említette volna, hogy ezzel már ide be kell jönni, főleg, hogy azt is mondtam neki, hogy kevesebbet eszik.
Mostmár csak reménykedek, hogy minnél hamarabb jobban legyen:((( infúziót is kapott.
Na legalább megtanultad egy életre,hogy a védőnő NEM orvos.
Minden egészségügyi problémával orvoshoz vidd.
A védőnő kb abban kompetens,hogy milyen pelust adj a babára. Másban nem.
Védőnők. Sötétek, mint az éjszaka. Csak b@sztatni tudnak, mikor tényleg segítség kéne elfogynak érdemben.
Mi a fenének fizetjük őket...
Pedig tanulatlanok, kevés gyatra képzéssel a hátuk mögött. Egyszerűen felesleges a munkájuk. Tenyleg csak koloncok az adófizetők nyakán.
Szórakozgatunk itt kiskönyvekkel meg státuszokkal. Duplán látnak el feladatot az eü dolgozókkal, ráadásul még azt is alulképzetten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!