Felmostok minden nap mióta a babátok mászik?
Frosch babyvel mosunk fel hetente egyszer. Igen,egyszer. Háziállat nincs,másfél éves a gyerek. Porszívózás naponta van,ott ahol a papok táncolnak,nagyobb hetente egyszer. A gyerek mikor mászni tanult ott szeretett játszani mindig ahol a legnagyobb dzsuva van,a bejáratnál, a cipőkkel,a lábtörlővel,stb,horribile dictu a babakocsi kereket is nyalogatta már. Jelentem,él a gyerek,és egyszer sem volt még beteg.
Én is agyonlaraztam ezt, a gyerek előtt tisztaság mániás voltam,most is zavar sok dolog,de ez van. A gyerek,a kisgyerek főleg mocsokkal jár (minden éves után olyan a konyha mint a disznool mert abban a korban van hogy mindent is dobál). De muszáj belelazukni,mert bele lehet bolonduli ha ugyanolyan rendet akar valaki mint gyerek előtt.
Dehogy mosok fel naponta, nekem erre nincs se időm, se energiám, pláne most már két gyerek mellett.
Amúgy simán ráférne kétnaponta, mert meglátszik mellettük minden a padlón, de annyi más dolgom van, hogy nem megy. Amíg csal egy volt, gyakrabban mostam fel, de akkor sem naponta.
Szerintem túlparázod amúgy, semmi baja nem lesz. Ezt a matracon mászást is felejtsd el, szerinted egy mászó gyerek meddig marad rajta, fél percig? ;D
Hadd menjen, amerre akar.
A kislányom mindenfele mászik én minden nap gyorsan felporszívózok..a dysonnal csak 10 perc felmosni csak heti 1-2 szer szoktam a konyhát viszon minden másnap ha főzök
Gondolkodom hogy vegyek egy gőzfelmosót mert vegyszereket nem használok csak ecetet és illóolajokat
Gyakran átmosom a kicsi kezét hogy ne kerüljön a szájába kosz de nem vagyok túl szívbajos…fél percre elnézek és úgyis olyasmit rágcsál amit nem lehetne…valamilyen szinten kellenek a bakic
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!