Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felmostok minden nap mióta a...

Felmostok minden nap mióta a babátok mászik?

Figyelt kérdés
Eddig hetente 1x szoktam felmosni de most hogy már mászogat a fiam naponta kéne? Van egy játszós matraca a földön mindig arra teszem őt. Hagyjam hogy másszon a lakás minden részén a matracon kívül? Ti hogy csináljátok? Túlparázom?

júl. 19. 14:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
15%
Gyerek előtt is felmostam minden nap.
júl. 19. 14:38
 2/23 anonim ***** válasza:
29%

Mivel mosol fel?

Mi csak gőzzel szoktunk.

Naponta vegyszeres padlótisztítóval nagyon nem jó felmosni, mert "felnyalja" a kicsi. Akkor inkább hetente egyszer elég.

Én naponta porszívózok inkább, hogy hajszál ne tekeredjen az ujjaira pl.

júl. 19. 14:43
 3/23 A kérdező kommentje:
Porszívózni minden nap szoktam a hajszálak miatt
júl. 19. 14:46
 4/23 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Mondjuk nálunk csak a szobákban lehetett a padlón
júl. 19. 14:49
 5/23 anonim ***** válasza:
76%

Nem, pedig 3 kutyával élünk.

Plusz én bárhol letettem, nem csináltam ebből ügyet. Hagytam felfedezni (pedig covid alatt született)

4 éves már, eddig túlélte 😅

júl. 19. 14:52
 6/23 anonim ***** válasza:
90%
Én a nappaliban minden nap felmosok, de csak mert 2 gyerekem van 2 év alatt, és amit kajálás címszó alatt leművelnek, az valami tragédia. :D Ecetet és illóolajat teszek a vízbe, mind a kettő utcán boldogan nyalhatják a földet. Viszont nem azért takarítok, hogy nehogy kosz kerüljön a szájukba. Ha kimegyünk sétálni vagy a kertbe, akkor mindkettő azon nyomban rágja a botot, nyalja a kavicsot, összefogdos mindent, aztán a szájába veszi a kezét. Ha az ember megszakad sem lehet ezeket sterilen tartani, de szerintem nem is kell. Kint lehet koszolni, bentre a saját igényeim miatt tisztaságot tartok, és nem beteges semelyik. A nagyobb 2x volt beteg, a kicsi még sosem.
júl. 19. 15:01
 7/23 anonim ***** válasza:
15%

Most a sok Kosz Kati komolyan lepontozott, mert felmosok lefekvés előtt?:D

Nem azért, mert tisztaságmániás vagyok, hanem, mert a lábnyomok a kövön meglátszódnak és zavar.

júl. 19. 15:02
 8/23 anonim ***** válasza:
87%
Nem mosunk fel gyakrabban, mint előtte. 2 naponta megy a robot, ő intézi ezt. Időnként felmosunk gőzzel is.
júl. 19. 15:08
 9/23 anonim ***** válasza:
86%

Mond már meg a sok Kosz Katinak mivel mosol fel?

Mert megölöd a gyerek immunrendszerét ha állandóan fertőtlenited a padlót, vagy illatosított műcuccokkal mosol fel (Ajax és társai).

júl. 19. 15:17
 10/23 anonim ***** válasza:
21%

Biobubit használunk itthon.

A gyerek két éves, bölcsis, köszöni szépen, semmi gond az immunrendszerével. (tudoooom, ez majd később derül csak ki)

júl. 19. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!