8-9 hónapos babát bevinnétek a Balatonba, engednétek természetes vízben fürdeni?
Nyilván nem órákra gondolok, meg nem is nagy pancsolásra, csak úgy egyáltalán. Kislányról van szó, egyébként. A kisfiamat anno 1,5 évesen vittük először a balatonhoz. Őt akkor már bevittük, babaúszógumiban meg a kezünkben.
Azóta is minden évben nyaralunk Horvátországban vele. Szerencsére idén is eljutott az apukájával meg a nagyszülőkkel.
De családilag 3 éjjelt foglaltunk a Balatonhoz és nem tudom hogy a kicsit bevigyük-e a Balcsiba, vagy amúgy egyáltalán szabad-e, vagy inkább ne. Picit jó lenne együtt is fürdeni, élvezni a vizet, strandolást, de természetesen ha nem javasolt akkor azért kibirjuk ezt az évet.
Köszi a válaszokat.
4 hónapos volt a kisfiam, amikor előszőr Balatonozott, strandolt egy klórós vizű strandon és fetrengett a Duna szélében a homokban.
Tavaly is, meg idén is délután 4 körül mentünk mindig strandolni, hyelszíntől függetlenül. De ebben a kánikulában egyik víz sem hozott felüdülést. A Balaton mellett is meleg volt, a vízben is meleg volt.
Menjetek nyugodtan, s majd Ti elöntitek, hogy nektek undorító-e a víz vagy sem.
Köszönöm az újbóli válaszokat.
Én alapból sem tartom undorítónak a Balatont :) de nyilván kisbabával minden más.
Az mondjuk nálam is igaz, hogy a tengert sokkal jobban szeretem, de szivesen vagyunk, fürdünk más természetes vízben is. Szerintem mi is kézben fogjuk majd öt bevinni, kicsit ő is, én is tudjuk majd élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!