Természetes ha így érzek?
Az amolyan praktikus dolgok, minthogy nem mered megfogni, nem mered furdetni, nem mered oltoztetni es mittudomen stb, irrealis felelmek, mivel ezt mar a korhazban muszaj leszel :D
Nincs olyan, hogy nem veszed fel a gyereked.
Amit meg muszaj, azt muszaj es csinalni fogod. Nyugi :)
Alkalmas leszel ra, mas valasztas nincs. Mindenki atmegy ezen, de amikor mar ott a baba, a dolgok haladnak szepen a maguk tempojaban, nem fogsz ezen gondolkozni.
Es nincs olyan, hogy mindent jol fogsz csinalni, mert lesznek hibak, amit elkovetsz majd, mindenkinel vannak. De nem fog tortenni semmi, az elet megy tovabb.
Teljesen normális érzés. Nálam is ez volt. Kórházban amikor jöttünk haza nekem kellett átöltöztetni, szabályosan remegtem közben. Itthon az első fürdetésnél ugyan ez volt. Aztán kb 2 nap alatt elmúlt. Azután már nem stresszeltem. Hozzászoktam.
Na most a másodiknál megint kezdek parázni. 36 hetes várandós vagyok. Néha úgy érzem fogalmam sincs mit kell csinálni egy csecsemővel. Lányom már 5 éves lesz, régen volt. 😅
Belefogsz jönni majd ahogy én is, meg reméljük a kórházban segitenek majd neked(nálunk semmit nem mutattak meg, mert csak szoptatásokra hozták ki a babákat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!